Hogyan adjunk hozzá aláírást Gmailben a céges címünkhöz?

honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, honlapbérlés, weblapkészítés pécs
Megszűnnek a PageRank értékek
2016-03-28
vállalkozók hibái, vállalkozó kudarc, honlapkészítés, weblapkészítés, keresőoptimalizálás
Néhány újabb kezdő vállalkozói hiba
2016-05-02
Összes

Hogyan adjunk hozzá aláírást Gmailben a céges címünkhöz?

e-mail aláírás beállítása gmailben, e-mail aláírás, honlapkészítés, weblap készítés

Tegnap érkezett egy kérdés a DogaAngyal-tól, hogy hogyan lehet beállítani a Gmailben, hogy az e-mailek végén ott legyen mindig a logó? Ez adta az ötletet, hogy esetleg folytathatnám a korábbi bejegyzést, amelyben arról volt szó, hogy hogyan használjuk a céges e-mail címünket a Gmail-ben. Nézzük is meg akkor, hogy hogyan is működik ez az aláírás rész.

E-mail aláírás beállítása a Gmailben

 1. Ha megnyitottuk a Gmail felületét, akkor a jobb felső sarokban találni fogunk egy fogaskereket. Kattintsunk rá erre, majd válasszuk ki a menüből a Beállításokat.
  gmail aláírás, e-mail aláírás, honlapkészítés, weblap készítés, weblap készítés Pécs
 2. A megnyíló Általános beállításoknál görgessünk le az Aláírás részhez és itt a jobb oldalon válasszuk ki a listából azt az e-mail címünket, amelyikhez szeretnénk beállítani az aláírást.
  céges aláírás gmailben, honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, weblap készítés, weblap készítés Pécs
 3. A kiválasztást követően egy egyszerű szerkesztő felületet fogunk látni magunk előtt. Itt lehetőségünk van beírni bármilyen szöveget (pl. név, telefonszám, stb.) és azt megformázni.
 4. Ha szeretnénk esetleg a logónkat is beszúrni, akkor kattintsunk a menüsoron a Kép beszúrása gombra, majd töltsük fel a logónkat és kattintsunk a kék Kiválasztás gombra. FONTOS: a logót oda fogja beszúrni, ahol a kurzorral éppen állunk!
  céges aláírás gmailben, honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, weblap készítés, weblap készítés Pécs
 5. Ha ezzel megvagyunk, akkor le kell görgetni a lap aljára és rákattintani a Változtatások mentése gombra.

Iratkozz fel, hogy Te se maradj le a legújabb cikkekről és az akciós ajánlatokról!
Innentől kezdve pedig már minden e-mailünk alján automatikusan meg fog jelenni a beállított aláírásunk.

Ha bármilyen további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, nyugodtan tedd fel itt megjegyzésben vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen oszd meg az ismerőseiddel is a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.