Önnek sincs a vállalkozása mellett ideje arra, hogy rendszeresen karbantartsa a honlapját? Esetleg nem tudja, hogy hogyan kell csinálni? Vagy talán nem is akar a honlap karbantartással foglalkozni? Akkor a legjobb helyen jár! Szervezze ki a karbantartást és bízza profikra, hogy weblapja mindig naprakész legyen!

Mit tartalmaznak a weboldal karbantartás csomagjaink?

Alapveőten mindegyik csomag e-mailes támogatást tartalmaz. Tehát nem üzemeltetünk külön telefonos ügyfélszolgálatot a karbantartás csomagok mellé.

A weboldal karbantartás csomagokban feltüntetett e-mail válasz idők csak tájékoztató jellegűek. Az átlagos válaszidőnk 2020-ban 3 óra volt csomagtól függetlenül, így aki például a Kiemelt csomagot választja a Kiemelt Plus csomag helyett, annak sem kell attól tartania, hogy majd csak sokára fog választ kapni az e-mailjére.

Az összes honlap karbantartás csomag tartalmazza a WordPress rendszerek biztonsági frissítéseinek a telepítését, hogy ezáltal még biztonságosabbá tegyük ügyfeleink honlapjait.

A napi biztonsági mentések készítését csak azon ügyfeleink számára tudjuk vállalni, akik a tárhelyszolgálatást is tőlünk veszik igénybe, mivel az általunk üzemeltetett szervereken minden esetben készül napi mentés. Más tárhelyszolgáltatók esetében ezt mi nem tudjuk garantálni, mindig az adott tárhelyszolgálatót kell megkérdezni.

A 3 weblap karbantartás csomag között a legnagyobb különbség a munkaórák száma, amelyek a weboldal tartalmának a frissítésére fordíthatóak. Az Alap karbantartás csomagunk, amelyet minden általunk készített és a mi szervereinken elhelyezett weblapokhoz ingyen biztosítunk, nem tartalmaz a tartalom módosítására felhasználható munkaórákat. A Kiemelt csomag 1 munkaórát, míg a Kiemelt Plusz csomagunk pedig 3 munkaórát tartalmaz. Fontos megjegyezni, hogy a karbantartás csomagokban a munkaórák nem vihetőek át a következő hónapra, így ha egy hónapban nem lettek kihasználva, akkor azok elvesztek.

Válassza ki az Ön számára ideális Weboldal karbantartás csomagunkat

(A feltüntetett áraknak nincs ÁFA tartalmuk, tevékenységünk alanyi adómentes)

* Csak a HonlapCentrum szerverein elhelyezett weboldalakra vonatkozik.

** Nem vihetőek át a következő hónapra.