A tartalommarketing napjaink legfontosabb keresőoptimalizálási tevékenysége. Az utóbbi néhány évben a Google úgy alakította át a rangsorolási algoritmusát, hogy az egyik legfontosabb rangsorolási tényező a weboldalakon lévő tartalom mennyisége és minősége lett.

A tartalommarketing szolgáltatás keretében ügyfeleink részére vállaljuk, hogy akár heti rendszerességgel vezetjük a honlapjukon elhelyezett üzleti blogjukat. A kiválasztott csomagnak megfelelő gyakorisággal újabb és újabb blogbejegyzést teszünk közzé, hozzá kapcsolódó képekkel. A bejegyzések mind eredeti új tartalmak, ami erőteljesen elősegíti a weboldal előresorolását a találati listán.

A szolgáltatás leginkább azon ügyfelek számára ajánlott, akik inkább a munkájukra koncentrálnának, viszont mellette szeretnék, ha hosszútávon is jó helyezést érnének el a találati listákon a céges honlapjukkal.

A megrendelésnek nem feltétele, hogy a honlapot a HonlapCentrum készítse.

A szövegírási csomagok összeállítását megelőzte egy több mint 3 hónapos teszt időszak, amely alatt felmértem a szolgáltatás jelenlegi előfizetőinek az igényeit és ezek kerültek beépítésre az új csomagokba. Lássuk is akkor a csomagokat:

Válassza ki az Ön számára ideális szövegírás csomagunkat

(A feltüntetett áraknak nincs ÁFA tartalmuk, tevékenységünk alanyi adómentes)