Dombóvári Szilvia

Anahata Yoga


Péter gyakorlatilag az az ember, aki nem létezik...legalábbis eddig ezt hittem.

Péter gyakorlatilag az az ember, aki nem létezik...legalábbis eddig ezt hittem. Egy olasz nyelvű honlapot rövid idő alatt személyes találkozás nélkül elkészített. Csak pár hete létezik az oldal, de mindenki folyamatosan dicséri és kérdezi, hogy ki csinálta ezt a remekművet. Készségesen és végtelen türelemmel, oldott meg minden felmerülő kérdést pár óra alatt. Úgy gondolom, hogy aki a napi huszonhatodik kérdésre is megírja több mondatos, részletes válaszát és még egy mosolyjelet is van ereje tenni a számtalan kérdésre írt válasza után, az mindent elismerést megérdemel. Szóval, ha honlapot szeretnél hívd Pétert, ilyen élményben még biztos nem volt részed!

Köszönöm a türelmet, a segítséget és gyönyörű honlapunkat! Sok sikert a továbbiakban is Péter, mindenképpen megérdemled!

Fajtai Dezső

mérnök, coach


Akinek fontos a precizitás, a személyre szabottság, és a legszélesebb elveknek való megfelelés, azoknak őszintén ajánlom Péter munkásságát.

Ha honlapot akarunk készíttetni, már a tervezés fázisában nagyon fontos, hogy megtaláljuk azt a személyt, aki ráhangolódik gondolatainkra, érzi rezdüléseinket és tervünket a lehető legjobban megvalósítja.  Iránymutatást ad, a háttérben vezet, és fantáziánkat megjeleníti. Ez a személy Szabó Péter, aki az Én honlapomat is ezen elvek szerint készítette el. Büszke vagyok a végeredményre, hiszen egy letisztult, 21. századi, professzionális honlap büszke tulajdonosa vagyok. Akinek fontos a precizitás, a személyre szabottság, és a legszélesebb elveknek való megfelelés, azoknak őszintén ajánlom Péter munkásságát.

Kovács János

Nemzetközi költöztetők


Összességében nagyon elégedett vagyok a munkájával és nyugodt szívvel ajánlom.

Három cégtől kértem árajánlatot ebből kettő vissza sem jelzett, Péter gyorsan reagált a telefonos és az email-es megkeresésekre is. Többször találkoztunk és egyeztettünk személyesen amely során minden kérdésemre érthető választ kaptam. Számomra nagyon fontos, hogy mindig tartotta magát a megbeszéltekhez és amikor én mint cyberlaikus kéréssel fordultam hozzá, nem azt a választ kaptam hogy nem lehet, hanem alternatívákat a megoldásra. Összességében nagyon elégedett vagyok a munkájával és nyugodt szívvel ajánlom.

Galacz Krisztián

Slágerbútor


A legjobb választás volt a HONLAPCENTRUM!

Nagyon barátságos áron kiváló honlap készült, tökéletesen megvalósítva az elképzeléseinket ! A kérésekre, észrevételekre azonnal reagálva megtörténtek a szükséges változtatások, folyamatos kommunikáció mellett abszolút működőképes a kapcsolat. Köszönet érte. A legjobb választás volt a HONLAPCENTRUM!

ZárZorro

Zár Zorro Serrature Kft.


Pétertől nem tudtunk olyat kérni, amit ne csinált volna meg, nagyon gyorsan, precízen, hatékonyan és nagyon jó áron!

Idestova egy éve dolgozunk együtt Péterrel. Nagyon sok munkaórát töltöttünk együtt, néha még többet is, mint kellett volna... Pétertől nem tudtunk olyat kérni, amit ne csinált volna meg, nagyon gyorsan, precízen, hatékonyan és nagyon jó áron! A pontos számot nem tudom megmondani, de közel 30 weboldalt készítettünk el együtt az elmúlt évben. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, ezt nem győzzük hangsúlyozni! Péter nagyon segítőkész, korrekt, mindig elérhető, rugalmas, messzemenőkig türelmes. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Köszönjük Péter! (a Zár Zorro csapata)

Horváth Éva

Adborteam


Bármire szükségem volt rögtön tájékoztatott vagy elintézte

Én is elmondhatom, nagyon jó a kapcsolat Péterrel. Bármire szükségem volt rögtön tájékoztatott vagy elintézte a kért instrukciókat, napra készen áll, a feladatokkal megbízható precíz rugalmas embert ismerhettem meg benne. Köszönöm a segítőkészségét!!!

Márkus László

Litera-Túra Magazin


Jó szívvel ajánlom tudom mindenkinek!

Nagyon elégedett vagyok Péter munkájával. Weboldalunkat korrektül, nagyon rövid határidő alatt készítette el!. Jó szívvel ajánlom tudom mindenkinek!

Puskás Henrietta

Plast-System Kft.


Péter nagyon hamar kreatívan és látványosan megoldja!

A mi honlapunk pár nap alatt elkészült! Volt elképzelésünk, hogy mit szeretnénk, de nagyon jó ötleteket kaptunk. Azóta is ha bármit változtatni szeretnénk a honlapon, csak elmondom az elképzelésem. Péter nagyon hamar kreatívan és látványosan megoldja. Én nagyon elégedett vagyok és az árak is nagyon korrektek!

Csécs Andrea

Happy Days Nyelviskola


Már az első alkalommal is feltűnt, hogy milyen felkészült.

2014 január óta dolgozunk együtt Péterrel. Már az első alkalommal is feltűnt, hogy milyen felkészült. Az elmúlt hónapok során mindig időben és nagyon precízen végezte el a feladatokat, legyen szó a honlapunk elkészítésről, módosításáról, hirdetésekről vagy bármi másról. Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenki számára!

Sóstai Szilvia

Egyéni vállalkozó


Kérdéseimre a legrövidebb időn belül mindig választ kaptam!

Kedves Péter! Köszönöm a korrekt és precíz munkádat. Hogy ötletekkel és javaslatokkal segítettél a közös munkánk során, hogy kérdéseimre a legrövidebb időn belül mindig választ kaptam. Tudom, hogy a jövőben is számíthatok a segítségedre, ez megnyugtató számomra. Ajánlom azok számára, akik kedvező áron, minőségi weboldalt szeretnének.

Kozma Károly

Egyéni vállalkozó


Péter nagyon jó szakember, így pillanatok alatt elkészült a weboldalammal.

Remek, hogy rátaláltam a HonlapCentrumra. Több pécsi céget is megkerestem az elején, de végül örülök, hogy Pétert választottam a honlapom elkészítésére. Nagyon jó szakember, így pillanatok alatt elkészült a weboldalammal, ami szuper lett és mindezt valóban nagyon jó áron! Már csak azt várom, hogy egyre többen lássák és jöjjenek a megrendelések. Bátran merem ajánlani mindenkinek. Péter, nagyon köszönöm a munkádat és nagyon sok új megrendelőt kívánok neked a jövőben!

Rekettye Balázs

Villányi Borshop


Nagyon precíz, segítőkész, kreatív és mindent nagyon hamar megold.

Bátran tudom ajánlani a Honlapcentrumot mindenkinek, aki honlapot szeretne készíttetni, mert nagyon precíz, segítőkész, kreatív és mindent nagyon hamar megold. Teljes mértékben meg vagyok elégedve az elkészített webáruházunkkal, és ami talán a leglényegesebb, hogy az weboldalunkra látogató vásárlóktól is rengeteg pozitív visszajelzést kapunk! Rengeteg segítséget kaptunk a különböző online hirdetésekhez (Facebook, Google) is! Én tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek a Honlapcentrumot!

Dr. Orbán Józsefné

Festőművész


Kiemelkedő szakértelem, hozzáértés és emberi hozzáállás!

Maximálisan elégedett vagyok a Honlapcentrum által, gyorsan, kedvező áron elkészített honlapommal, amely egyszerű, könnyen áttekinthető és jól használható. Kiemelkedő szakértelem, hozzáértés és emberi hozzáállás (együttműködés, segítőkészség) jellemzi készítőjét. Személyes találkozás nélkül, levelezéssel, pontos információ átadással sikerült lebonyolítani a Honlap és egy Facebookos oldal elkészítését, és a további gondozásához is hasznos segítséget kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Pető Sándor

Quponplus


Nagyon hálás és szerencsés vagyok!

Nagyon-nagyon szimpatikus kiszolgálás, gyors, kreatív és hatékony! Nagyon hálás és szerencsés vagyok! Azóta már több grafikai szolgáltatást (facebook borítókép, névjegykártya, szórólap, naptár, stb.) is igénybe vettem a HonlapCentrumtól. Köszönöm!

Horváth Zsuzsanna

Életórák


Igazi profi szakember. Csak ajánlani tudom!

Rendkívül elégedett vagyok a Honlapcentrum munkájával! Péter mindig elérhető, segítőkész, rugalmas, megbízható, gyorsan reagál, nagyon türelmes, és mindig van egy ötlete. Az árai nagyon korrektek. Igazi profi szakember. Csak ajánlani tudom! Nagyon köszönöm a munkáját!

Paluska Judit

R&T Klíma Kft.


Korrekt, gyors, kreatív munkát kaptunk!

Örömmel ajánlom másoknak is. Korrekt, gyors, kreatív munkát kaptunk Pétertől már az első pillanattól kezdve. Ügyesen megtanította nekünk honlapunk kezelését, sőt még egy kézikönyvet is kaptunk hozzá. Akadályok esetén gyorsan kisegít minket. Köszönjük!

Kacskovics Dóra

Digital Foto Labor


Figyelmes és türelmes volt, köszönöm. 

Honlapunk már volt, de a keresőoptimalizálásban és még több kisebb dologban Péter segített. Figyelmes és türelmes volt, köszönöm. Remélem lassan lesz eredménye mindennek.

László Anita

Egyéni vállalkozó


Segítőkész, árai reálisak és legfőképpen udvarias, ügyfél centrikus, megbízható.

Sosem gondoltam, hogy vannak ilyen emberek! Segítőkész, árai reálisak és legfőképpen udvarias, ügyfél centrikus, megbízható. Én mindenkinek csak ajánlani tudom tudom!

Balogh Béla

Mestercenter


Gyors, korrekt, elérhető, és minden felvetődő kérdésemre választ kaptam.

Ajánlom mindenkinek! Gyors, korrekt, elérhető, és minden felvetődő kérdésemre választ kaptam. Nagyon többet nem tudok elmondani, mert kb. 2 nap alatt végzett a megrendelt munkával. Szóval ajánlom mindenkinek!