Az online marketing a keresőoptimalizálásban is egyre nagyobb hangsúlyt kap. Online marketing alatt nem csak a különböző fizetős hirdetések és egyéb megoldásokat értjük, hanem a mindenki számára ingyenesen elérhető és használható közösségi médiát is. Manapság már kezd egyre inkább elterjedni, hogy egy induló vállalkozás beindítja a saját Facebook oldalát is. A Facebook mellett ajánlatos még egy Google+ és egy Twitter oldalt is indítani, amelyek szintén jótékony hatással vannak a honlapunk pozíciójára a keresőkben.

Online marketing szolgáltatások

Google Adwords reklámkampány

A szolgáltatás lényege, hogy a bruttó 5 000 Ft-os díj ellenében elvégezzük a hirdetéshez szükséges technikai beállításokat, majd ezt követően az Ügyfél átutal 5 500 Ft-ot a Google által megadott számlaszámra. Ahogy a pénzt beérkezett és elköltésre került, a Google jóváír további 15 000 Ft-ot, amelyet el lehet költeni a hirdetésekre. Ha összeadjuk a költségeket, akkor kijön, hogy 10 500 Ft befektetésért cserébe 20 000 Ft-ot van lehetőségünk reklámra költeni.

A hirdetés lényege, hogy amikor a látogatók rákeresnek az általunk megadott kulcsszóra, a Google megjeleníti számukra a hirdetésünket. Fontos, hogy csak a tényleges kattintások után kell fizetnünk, a hirdetés megjelenítéséért nem!

Facebook oldal üzemeltetése

Itt arról van szó, hogy az Ügyfelünk helyett kirakjuk a különböző akciókkal, illetve az egyéb dolgokkal kapcsolatos információkat. Felmerülhet a kérdés, hogy ezért miért fizessenek? A válasz rendkívül egyszerű: sok Ügyfelünknek a vállalkozása mellett nincs ideje arra, hogy naponta többször belépjen a facebookra és kirakja az aktuális információkat. Mi a havidíj ellenében vállaljuk, hogy hetente 10 bejegyzésben tájékoztatjuk a rajongókat.

Facebook promóció szervezése

Nem összekeverendő a facebook oldal üzemeltetéssel! Míg ott csupán arról van szó, hogy tájékoztatjuk a rajongókat a különböző akciókról, ebben a szolgáltatásban egy Facebook hirdetés kerül megtervezésre és lebonyolításra. A hirdetésnek több célja is lehet, például Like gyűjtés, de akár látogatókat is irányíthatunk a honlapunkra a segítségével.

honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, weblapkészítés pécs, honlap készítése pécs, weblap készítése pécs, online marketing pécs, online marketing, internet marketing pécs, internet marketing, marketing pécs, marketing

Google+ oldal üzemeltetése

A Google+ ugyan kevésbé népszerű Magyarországon, mint a Facebook, de a keresőoptimalizálás szempontjából nagyon fontos szerepe van. A szolgáltatásban arról van szó, hogy az Ügyfelünk helyett kirakjuk a különböző akciókkal, illetve egyéb dolgokkal kapcsolatos információkat. Felmerülhet a kérdés, hogy ezért miért fizessenek? A válasz rendkívül egyszerű: sok Ügyfelünknek a vállalkozása mellett nincs ideje arra, hogy naponta többször belépjen a Google+-ra és kirakja az aktuális információkat. Mi a havidíj ellenében vállaljuk, hogy hetente 10 bejegyzésben tájékoztatjuk a rajongókat.

Linképítés

A szolgáltatás keretében az Ügyfélnek elegendő csupán a kulcsszót/kulcsszavakat és a honlapjának a címét megadnia. Vállaljuk, hogy minden linkhez 500-1000 karakteres egyedi leírást készítünk, amelyeket elküldünk a különböző katalógusoknak. Maximálisan 50 linket tudunk szolgáltatni 1-1 Ügyfél számára, ennél többet nem is ajánlunk, valamint ennek az 50 linknek a felépítése is 4-6 hetet vesz igénybe, mivel figyelni kell arra, hogy a Google számára természetesen hasson a linképítés menete. A kifizetés csak az elfogadott linkek alapján történik, amelyekről egy listát adunk, hogy könnyen ellenőrizhető legyen az elvégzett munka.

Tartalomírás

Ügyfeleink részére vállaljuk PR cikkek, blogbejegyzések vagy akár a honlap tartalmának a megírását. A szöveg elkészítése során ügyelünk arra, hogy abban megfelelő gyakorisággal legyenek használva az Ügyfél számára fontos kulcsszavak, így segítve a honlap megfelelő keresőoptimalizálását.

Ingyen domain név választási tanácsadás

A megfelelő domain név kiválasztásához több szempontot is figyelembe kell venni: legyen a domain név rövid, könnyen megjegyezhető, keresőoptimalizált, illeszkedjen a domainhez társított honlaphoz, és természetesen, még ne legyen regisztrálva senki más által. A megfelelő domain kiválasztásához tapasztalatra, szakértelemre és sok időre van szükség, ezért hoztuk létre az ingyenes domain név választási tanácsadó szolgáltatásunkat, amelyet NEM csak azon Ügyfeleink részére biztosítunk, akik nálunk rendelik a honlapjukat, hanem mindenki számára.

Ha további kérdése lenne, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot!