Napjainkban az emberek az Internetet használják elsődleges információforrásként. Ha érdeklődünk egy szolgáltatásról vagy termékről, először a szolgáltató vagy forgalmazó cég honlapját keressük meg. A szolgáltatásunk, termékünk megítélését jelentősen befolyásolja az első benyomás a bemutatkozó honlap alapján.

A honlapunk bemutat minket és cégünket a vevőinknek és partnereinknek. Egy jól megtervezett és kivitelezett honlap javítja a megítélésünket.

A mi célunk, hogy a Pécs környéki kisebb, most induló vállalkozásokat, illetve természetesen a magánszemélyeket segítsük abban, hogy egy olyan olcsó és letisztult, de mégis egyedi megjelenésű weboldalhoz jussanak, amellyel Ők, illetve a leendő ügyfeleik is elégedettek lesznek. A szolgáltatás jellegéből adódóan azonban természetesen nem csak pécsi ügyfeleket tudunk kiszolgálni. Számos meglévő Ügyfelünk van az ország távolabbi pontjairól is.

Az általunk készített honlappal olcsón jut egy állandó hirdetési felülethez, ugyanis egy igazán jó honlap információkat szolgáltat az embereknek, illetve akár szolgáltatást vagy terméket ad el Ön helyett. A munkánk során is ezt tartjuk szem előtt, így az általunk készített weboldalak nem csak szépek, de alkalmasak is arra a feladatra, amelyre a megrendelőnk szánja!

Igény esetén akár a tárhely kiválasztásában, illetve a domain név regisztrációjában is tudunk segíteni.

honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, weblapkészítés pécs, honlap készítése pécs, weblap készítése pécs, tárhely pécs, domain pécs, honlapkészítés, weblapkészítés, domain regisztráció pécs, hosting pécs

Milyen honlapot kapok a pénzemért?

A kiválasztott csomagtól függően egy olyan egyedi megjelenésű (CSS3 alapú vagy WordPress alapú) keresőoptimalizált weblapot, amely külseje természetesen az Ön igényeinek megfelelően lesz kialakítva, szem előtt tartva a honlap leendő célcsoportjának az igényeit is.

Csak a pécsiek rendelhetnek honlapot?

Természetesen nem. Az ország egész területéről lehet megrendelést leadni, sőt külföldről is. Jelenleg a legtávolabbi ügyfelünk Ausztráliában található. Ebben az esetben viszont csak telefonos, illetve e-mailes kapcsolattartásra van mód.

Google Analytics statisztika

Az általunk készített weboldalakat ingyenesen regisztráljuk a Google Analytics szolgáltatásba, ahol a későbbiekben az Ügyfeleink folyamatosan figyelhetik az oldaluk látogatottsági adatait.

Láthatok esetleg néhány referenciát?

Természetesen! Néhány korábbi munkánkat megtekintheti a Referenciák menüpont alatt!

Ha további kérdése lenne, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot!

Válassza ki az Ön számára ideális honlapkészítés csomagunkat

(A feltüntetett áraknak nincs ÁFA tartalmuk, tevékenységünk alanyi adómentes)

* A honlapkészítésről kiállított számla kiegyenlítésével az Ügyfél kijelenti, hogy elégedett a honlappal.

** Csak azoknak az ügyfeleinknek tudjuk biztosítani a szolgáltatást, akik a webtárhelyet is a HonlapCentrumtól rendelik meg.