Az internetezők jelentős része a keresők (pl. Google, Bing, Yahoo) segítségével talál rá a honlapokra. A felmérések szerint a felhasználók 99%-a csupán az első 15-20 találatot nézi meg a listán. Így hiába kínál az Ön cége jó minőségű szolgáltatást vagy egy remek terméket, ha az emberek nem jutnak el a honlapjára. Éppen ezért nagyon fontos, hogy weboldalunkat úgy optimalizáljuk, hogy a keresők előrébb sorolják a találati listákon. Az általunk készített honlapok szerkezete megfelelően van keresőoptimalizálva, továbbá regisztráljuk az oldalát a főbb keresőkbe is, így érve el, hogy a honlapja a lehető legjobb helyen jelenjen meg a találati listákon.

Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (search engine optimization, SEO) a honlap keresőmotorokban (pl. Google, Bing, Yahoo) való megjelenésének javítását jelenti. Természetesen az ingyenes keresési eredményeket jelenti, a fizetett hirdetések nem tartoznak ide. Általánosságban elmondható, hogy minél előrébb jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatót szerez a kereső felhasználóiból és így természetesen nagyobb az esély arra, hogy egy-egy látogató megrendeli a cég szolgáltatását vagy termékét.

Hogyan lesz egy honlap keresőoptimalizált?

Ezzel kapcsolatban rengeteg szakirodalom található, de ami talán mindenképpen említésre méltó, az a megfelelő domain név, illetve az optimalizált weboldal forráskód.

Továbbá nagyon fontos, hogy el kell dönteni, hogy melyek lesznek azok a kulcsszavak, amelyekre optimalizálni szeretnénk a weboldalunkat. Ezeket már a tervezés során ki kell választani, mivel a forráskódban is el kell helyezni őket, valamint a weboldalon található szövegeket is így kell megírni, hogy azok megfelelő számban tartalmazzák a kulcsszavakat.

Az elterjedtebb keresőmotorokba (Google, Bing, Yahoo), illetve azok webmester szolgáltatásába való regisztráció is rendkívül fontos, hiszen ez is segíti a látogatókat abban, hogy könnyebben találjanak rá az oldalunkra.

Rengeteg további apró trükk van, amelyekkel optimalizálni lehet a weboldalt. Megrendelés esetén pontos tájékoztatást nyújtunk, hogy mi mit végzünk el a weboldal áráért cserébe.

honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, keresőoptimalizálás, honlap keresőoptimalizálása, weblap keresőoptimalizálása, SEO, weblapkészítés pécs, honlap készítése pécs, weblap készítése pécs, tárhely pécs, domain pécs

Mi a keresőoptimalizálás menete?

Honlap elemzése (nem általunk készített weblap esetén)

A Google körülbelül 100-150 tényező alapján határozza meg a honlapok helyezését a kereső találati oldalán. Az általunk végzett elemzés során megvizsgáljuk, hogy a jelenlegi honlapja mennyire felel meg ezeknek a szempontoknak. Az elemzésünk többek közt tartalmazza a honlap forráskódjának átvizsgálását, kulcsszóelemzést, konkurenciaelemzést valamint az oldalra mutató linkek elemzését is.

Honlap keresőoptimalizálása

Az optimalizálás során elvégezzük a honlapján az elemzés által feltárt hiányosságok, hibák javítását, illetve ajánlást adunk az oldal készítőinek a honlap tartalmi és szerkezeti felépítésének keresőbaráttá tételére.

Linképítés

Az utolsó lépés a szakszerű linképítés. Nem mindegy, hogy milyen oldalakról mutat link az Ön honlapjára, mi segítünk abban, hogy értékes és releváns linkek mutassanak az Ön weblapjára.

Mit tartalmaz a weboldal ára?

Ha valaki kicsit rákeres, akkor gyorsan rájön, hogy a keresőoptimalizálás egy külön szakma. Egy már működő weboldal megfelelő optimalizálása több havi munka is lehet.

Természetesen az alacsony ár, amelyet Ön fizet nekünk a weboldaláért, nem tartalmaz több hónapon át tartó keresőoptimalizálást. Ha máshol azt olvassa, hogy ennyi pénzért ezt is tartalmazza, ne higgye el!

Viszont nálunk az ár tartalmazza azt, hogy az Ön számára elkészített weboldal forráskódja már optimalizált lesz. Az átadást követően további tájékoztatást nyújtunk arról, hogy milyen további teendők vannak, illetve adott esetben külön díj ellenében mi magunk folytatjuk a honlap keresőoptimalizálását.

Önmagában is megrendelhető az optimalizálás?

Természetesen igen, semmi akadálya nincs annak, hogy akkor is igénybe vegye a keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat, amennyiben Ön már rendelkezik weboldallal, illetve azt mással szeretné elkészíttetni.

Ha további kérdése lenne, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot!