Decemberi akciós cikk- és blogírás olcsón, garanciával

tartalommarketing, cikkírás, blogírás, szövegírás, szövegírás Pécs, weblap készítés, weblap készítés Pécs
Esettanulmány: A tartalommarketing valóban működik
2015-12-14
honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs, weblapkészítés Pécs, weboldalkészítés Pécs
Milyen gyakran érdemes megújítani a honlapunkat?
2015-12-20
Összes

Decemberi akciós cikk- és blogírás olcsón, garanciával

tartalommarketing, cikkírás, blogírás, szövegírás, szövegírás Pécs, weblap készítés, weblap készítés Pécs

A honlapkészítés folyamata során a legtöbb ügyfél elfogadja azt, hogy a Google-ban a megfelelő helyezés eléréséhez szükséges, hogy a honlapján folyamatosan frissülő tartalom legyen. Azonban az átadást követően a megbeszélt heti vagy 2 heti rendszerességgel megjelenő cikkek csak nem jelennek meg, ami többnyire azért van, mert az ügyfélnek nincs ötlete, hogy miről írjon, illetve gyakran ideje sincs rá.

Éppen ezért szeretném minden kedves ügyfélnek figyelmébe ajánlani a HonlapCentrum cikk- és blogírás szolgáltatását, amely a decemberi időszakban akciós áron rendelhető meg.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

  • Szövegírást a kívánt terjedelemben (karakterszámban)
  • Igény esetén, ha megtetszik egy a témába vágó angol nyelvű cikk, akkor külön díj NÉLKÜL annak fordítását és átfogalmazását
  • Publikálást: a szöveg feltöltését, címkék, képek, releváns linkek, formázás/tördelés, stb.

Mennyibe kerül mindez?

Az ár 2 Ft/karakter (a szóközt nem számolva), azonban azok számára, akik még a decemberi hónap során leadják a megrendelésüket, most 50% kedvezményt biztosítunk, így csupán 1 Ft/karakter áron juthatnak hozzá a cikkekhez. Nagyobb mennyiség esetén további egyedi kedvezményre is van lehetőség.

tartalommarketing, cikkírás, blogírás, szövegírás, szövegírás Pécs, weblap készítés, weblap készítés Pécs

100%-os elégedettségi garancia

A megírt cikkekre 100%-os elégedettségi garancia vonatkozik: ha az elkészült cikk nem megfelelő, azt újraírjuk. 100%-os garanciát adunk arra is, hogy a cikkek egyediek és plágiumtól mentesek.

A legelső cikk megírása ingyenes, így nem veszíthet semmit. Az első cikket csak akkor kell kifizetni, ha elnyerte a tetszését és felhasználja a blogjában.

Töltse az ünnepeket a családjával és bízza a szövegírást a profikra!

Miért fontosak a cikkek?

Ha esetleg már elfelejtette volna, hogy miért fontosak a cikkek, íme néhány információ erről:

Kérjük azokat az ügyfeleinket, akik szeretnék megrendelni az akciós cikkírást a weboldalukra, a megrendelésüket e-mailben adják le az info@honlapkeszites-pecs.com címen.
Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.