Változtak a Facebook nyereményjátékokra vonatkozó szabályok

weboldalkészítés pécs, honlapkészítés pécs, weblapkészítés pécs, közösségi méda pécs,, keresőoptimalizálás pécs
Hogyan növelhetjük a honlapunk látogatottságát?
2014-11-07
honlapkészítés, weblapkészítés, keresőoptimalizálás, webáruház készítés, ssl, https
Mi is az az SSL titkosítás és miért fontos a weboldalak számára?
2014-11-19
Összes

Változtak a Facebook nyereményjátékokra vonatkozó szabályok

weboldalkészítés pécs, honlapkészítés pécs, weblapkészítés pécs, közösségi méda pécs,, keresőoptimalizálás pécs

A most novemberben életbelépő változásokat még a nyáron jelentette be a Facebook. A leglényegesebb változtatás, hogy mostantól tiltva vannak az olyan nyereményjátékok, amelyben a részvétel feltétele, hogy a játékos like-olja a facebook oldalunkat. Szintén tiltva van az a népszerű megoldás is, amikor a Facebook-oldalunk bizonyos tartalmait csak like-olás után tesszük láthatóvá.

Ez lényegében annyit jelent, hogy a későbbiekben ezekkel a módszerekkel már nem lehet szabályosan növelni a Facebook-oldalak követőinek a számát.

weblap készítés, honlap készítés, facebook szabályváltozás

Valószínűleg a változtatás hatására a szabályosan eljáró oldalak számára megszűnik a lehetőség, hogy rohamos tempóban szerezzenek rajongókat, de ez talán egyáltalán nem gond, hiszen sok oldal roppant idegesítő módon használta ezeket az eljárásokat a múltban. A változás mögött valószínűleg az a korábbi irányvonal van, amit egy ideje a Facebook már nagyon próbál erőltetni az oldaltulajdonosokra: fizetett hirdetések árán szerezzenek új rajongókat.

Valószínűleg a változtatások hatására több új trend is ki fog alakulni majd az elkövetkezendő hónapokban, így egyelőre korai lenne még azt állítani, hogy innentől kezdve csak a fizetett hirdetések útján lehet új rajongókhoz jutni.

Ha bármilyen további kérdés merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegye fel itt megjegyzésben vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartja a cikket, akkor mindenképpen ossza meg az ismerőseivel is a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével!

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.