honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs, weblapkészítés Pécs, weboldalkészítés Pécs
Hogyan adható el egy honlap és a hozzá tartozó domain név?
2016-02-08
kisvállalati honlap, kisvállalkozás honlapja, honlapkészítés, weblapkészítés, weblap készítés
A kisvállalkozások 66%-ának nincs weblapja. Neked van?
2016-02-15
Összes

Új szolgáltatás: grafikai munkák

logó tervezés, névjegykártya tervezés, banner tervezés, grafikai tervezés

A honlapkészítés és a keresőoptimalizálás, valamint a tárhely szolgáltatás mellett már így is sok esetben volt szükség kisebb-nagyobb grafikai munkák (logótervezés, névjegykártya, szórólap, stb.) elvégzésére, éppen ezért lényeges, hogy ezekre is készüljön egy külön árlista, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy pontosabb képet kapjanak a várható költségeikről. Ezt rendkívül fontosnak tartom, maguk a honlapkészítés-csomagok is pont ezért születtek meg, mivel rendkívül bosszantó ebben az iparágban, hogy a legtöbb szolgáltató cég nem hajlandó legalább viszonyítási alapként árakat feltüntetni a honlapján.

Fontos hangsúlyozni, hogy az itt felsoroltakon kívül egyéb grafikai munkákra is van lehetőség, tehát ha olyan munkára lenne szükséged, ami nincs a listában, akkor mindenképpen vedd fel a kapcsolatot velem, mert biztosan fogok tudni mondani egy árat arra is.

No, de akkor jöjjenek is a grafikai szolgáltatások és azok árai:

  • Szöveg alapú logó: 10 000 Ft
  • Emblémás/ikonos/illusztrált logó: 15 000 Ft
  • Névjegykártya tervezés (2 oldalas): 8 000 Ft
  • Reklám banner statikus: 6 000 Ft
  • Reklám banner dinamikus: 9 000 Ft
  • Szórólap: 6 000 Ft
  • Levélpapír: 4 000 Ft

MEGLEPETÉS: Mivel ez a 100. bejegyzés a HonlapCentrum blogjában, úgy gondoltam, hogy azon hűséges olvasók számára, akik a blogra hivatkozva rendelnek meg bármilyen grafikai szolgáltatást február során, 10% kedvezményt biztosítok a feltüntetett árakból.

Button

Végül pedig jöjjön néhány referencia:

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.