honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs, webáruház-készítés Pécs
13 ok, amiért érdemes saját céges honlapot csinálni
2015-01-21
honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs, webáruház-készítés Pécs
Hogyan válasszunk megfelelő nevet vállalkozásunk számára?
2015-02-08
Összes

Új szerver

tárhely szolgáltatás, tárhely pécs, tárhely, domain regisztráció, domain regisztráció pécs

Örömmel jelenthetem be, – amiről e-mailben már sokan értesültek az elmúlt napokban – hogy az Ügyfelek tárhelyei és ezzel együtt honlapjaik is egy teljesen új, modernebb és nagyobb kapacitású szerverre lett költöztetve a múlt héten.

Az átállásra azért volt szükség, mivel a korábbi szerveren már kezdtek egy kicsit szűkössé válni az erőforrások. Az új szerver segítségével továbbra is kiváló minőségben tudjuk kiszolgálni az Ügyfelek honlapjait, ahogy tettük ezt már az elmúlt években is.  Érdekességképpen a szerver állapotát 2006. október 26.-a óta figyeli a SiteUptime monitor. A statisztika alapján az elmúlt 3023 nap során a szerver az idő 99,876%-ában elérhető volt.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.