Blog

tárhely szolgáltatás, tárhely pécs, tárhely, domain regisztráció, domain regisztráció pécs

Új szerver

Oszd meg másokkal is!

Örömmel jelenthetem be, – amiről e-mailben már sokan értesültek az elmúlt napokban – hogy az Ügyfelek tárhelyei és ezzel együtt honlapjaik is egy teljesen új, modernebb és nagyobb kapacitású szerverre lett költöztetve a múlt héten.

Az átállásra azért volt szükség, mivel a korábbi szerveren már kezdtek egy kicsit szűkössé válni az erőforrások. Az új szerver segítségével továbbra is kiváló minőségben tudjuk kiszolgálni az Ügyfelek honlapjait, ahogy tettük ezt már az elmúlt években is.  Érdekességképpen a szerver állapotát 2006. október 26.-a óta figyeli a SiteUptime monitor. A statisztika alapján az elmúlt 3023 nap során a szerver az idő 99,876%-ában elérhető volt.


Oszd meg másokkal is!

Szerző: Szabó Péter

Szabó Péter
Már több mint 8 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.
Minden bejegyzés tőle: Szabó Péter

Egyéb bejegyzések

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél