weblap készítés, honlap készítés, weblapkészítés, honlapkészítés, weboldal készítés, weboldalkészítés
Ami egy weboldalnál régen bevált, ma már ósdinak számít!
2019-10-06
honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs
Ezekre figyeljünk webáruházainkban a Black Friday alkalmával
2019-11-17
Összes

Szükségünk van-e profi weboldal készítőre?

honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs

Sajnos magyar szokás, hogy mindenből a legolcsóbbat vagy az ingyenes változatot szeretnénk. Ezért sokan „okosba” készíttetik céges holnapjukat is, ami nagy hiba. Elsősorban azért nem érdemes amatőr, tapasztalatlan emberre bízni a holnapkészítést, mert silány, támadható kódot kaphatunk és a tesztelés hiányában több eszközön is széteső felülettel fognak látogatóink találkozni. Ez pedig csak a vállalkozásunk népszerűségét csökkenti és megítélését rombolja.

A számla nélkül tevékenykedők általában nem rendelkeznek kellő tapasztalattal. Sokszor az iskolai órán ellesett néhány alapművelettel képesek csak elboldogulni, de speciálisabb megoldásokat és problémákat nem tudnak sem kivitelezni, sem megoldani.

Ráadásul semmilyen szerződés nem köti össze a céget a feketén vállalkozóval. Így a készítő bármikor utolérhetetlenül eltűnhet és csúfos weboldalunk fekete szégyenfoltként marad fenn módosíthatatlanul a világhálón.

Kezdő weboldal készítő kontra profi webfejlesztő cégek

Ahogyan, Murphy törvénye kimondja: „Ami elromolhat, az el is romlik!”. Nincsen ez másképpen a weboldalakkal sem. Főleg akkor, ha egy kezdő, tapasztalatlan webfejlesztőt bízunk meg, aki rendkívül csábító áron kínálja illegális szolgáltatásait.

Egy eleve instabil alapokon nyugvó rendszer bármikor összeomolhat és a készítője pedig kámforrá válhat. Jobb esetben egy félig elkészült, „Hamarosan” és „Feltöltés alatt” szövegekkel tarkított oldalunk lesz, rosszabb esetben biztonsági rések, hibaüzenetek és feltört tartalmak teszik tönkre cégünk hírnevét.

Nagy kérdés tehát, hogy megéri-e a vállalkozásunk rossz hírét kelteni és saját magunk ellenségeivé válni csak azért, hogy olcsóbban jussunk céges weboldalhoz? Vannak dolgok, amin nem érdemes garasoskodni. A holnap ugyanis egy olyan maradandó reklámhordozó és bevételtermelő felület, amelyre befektetésként kell gondolnunk. Még a statikus, online névjegykártyák is hasznosak tudnak lenni és új partnereket, ügyfeleket hozhatnak, a webáruházak pedig közvetlenül is profitot termelnek.

Ezért érdemes profikra bízni a weboldalkészítést

Egy webfejlesztéssel foglalkozó profi cég szerződésben rögzíti a vállalásait és nagyobb projekteknél mérföldköveket meghatározva, határidőre teljesít. Bár tény, hogy magasabb áron teszi mindezt, ám ezért minőséget, szakértelmet és hosszú távú támogatást kapunk. Ezek a cégek tisztában vannak a legújabb dizájn trendekkel, a legújabb webes technológiákkal és a multiplatformos felhasználói igényekkel.

keresőoptimalizált

Sok esetben ezek a cégek segítenek a domain név kiválasztásában és tárhely szolgáltatást is nyújtanak. A keresőoptimalizálással pedig hosszú távon tudják biztosítani, hogy a céges honlapunk, blogunk vagy webáruházunk kiemelten jó helyen szerepelhessen a Google keresőben.

Az online jelenlétünk azonban nem csak egy weboldalra koncentrálódik, érdemes különböző webes reklám kampányokat, akciókat indítani és aktívan részt venni a különböző közösségi portálokon is. Egy profi csapat, akár ezekben is segítséget nyújthat!

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.