honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés
Hogyan érdemes megjelenni a cégünkkel online?
2019-07-05
webáruház, webáruház Pécs, webáruház készítés, webáruház készítés Pécs, webshop készítés, webshop készítés Pécs
A legfurcsább webáruházak a világon
2019-07-25
Összes

Mire jó egy esküvői honlap?

esküvői honlapkészítés, esküvői weblapkészítés, esküvői honlap, esküvői weblap, weblapkészítés

Az internet tele van céges weboldalakkal, amelyek árucikkeikkel és szolgáltatásaikkal árasztják el a webet. Azonban nem csak a cégek számára van lehetőség saját céges weboldalt készíttetni, hanem magánszemélyeknek is.

Ilyenek például az online önéletrajzok, a személyes blogok és természetesen a címben is említett esküvői honlapok is. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mit kezdhet egy leendő pár egy saját honlappal?! Mire jó egy esküvői weboldal? Ki fogja ezt megnézni és miért hasznos az ifjú pár számára?

A válasz sokrétű, hiszen egy esküvői honlap lehet akár egy eljegyzési ajándék is, de lehet a pár saját befektetése, hogy még szebbé tegye a nagy napjukat.

Ráadásul örök emlékként fennmarad a nagy nap után is, így mint egy online esküvői dinamikus emléklap, akár a gyerekeink és unokáink számára is fennmaradhat. Bár vannak ingyenes lehetőségek is, akárcsak egy céges weblap esetén, érdemes külön rendszerre vagy egyedi fejlesztésre költeni, hiszen ehhez személyre szabott, professzionális szolgáltatások is járnak.

Tökéletes ajándék az ifjú párnak

Az esküvői honlapot nagyon sokszor szokták a rokonok vagy barátok eljegyzési ajándékként megvásárolni a párnak.

Ezután a számtalan funkciót a pár közösen fedezheti fel és töltheti meg tartalommal, amit a leendő násznép és a távolabbi ismerősök is nyomon követhetnek.

Az esküvői honlap szolgáltatáshoz tárhely és .hu végződésű domain cím is jár. Azonban ezek a szolgáltatások állandó újbóli előfizetést igényelnek annak lejárta után. Ez viszont már a megajándékozottak feladata lesz, amennyiben szeretnék továbbra is fenntartani az oldalukat.

Az esküvői weboldalak legfőbb célja, hogy egy helyre gyűjtsenek minden hasznos információt a pár nagy napjáról. Itt akár a menyasszony és vőlegény is bemutatásra kerülhet, illetve közös történetüknek is külön rész alakítható ki.

Az esküvőszervezésben óriási segítséget nyújt és sok telefonhívástól és e-mailtől mentesíti a szerelmeseket. Az adatokat pillanatok alatt frissíthetjük, képeket, videókat, zenéket és bejegyzéseket hozhatunk létre. Az oldalt pedig akárkivel megoszthatjuk akár a közösségi oldalainkon is.

esküvői honlapkészítés, esküvői weblapkészítés, esküvői honlap, esküvői weblap, weblapkészítés

Egy stílusos esküvői weboldal előnyei

A számítógépre, táblagépre, laptopra és okostelefonra is optimalizált többféle kinézet közül mindenki megtalálja a saját esküvői stílusának megfelelőt. A színekkel, formákkal és betűstílusokkal eljátszadozva igazán egyedi esküvői holnapunk lehet, amit a saját képek még szebbé varázsolnak.

Egy blog részlegben akár folyamatosan tájékoztathatjuk a látogatóinkat és a vendégeinket, hogy hogyan állunk a szervezéssel és betekintést engedhetünk számukra az esküvői szervezés kulisszatitkai mögé.

Lehetőségünk van akár az esküvői menetrendet, a helyszínt, a programokat és a menüt is bemutatni, illetve térképen szemléltetni az oda vezető utat.

Ajándéklistával pedig az ajándékozók dolgát is megkönnyíthetjük. Akár visszaszámlálót is helyezhetünk az oldalra és esküvő után pedig itt oszthatjuk meg a legjobb jeleneteket videó formájában, esetleg egy egész publikus képgalériát is közzétehetünk, illetve megköszönhetjük a részvételt mindenkinek. Az oldalt újra meglátogatva, akár éve múlva is szép emlék marad a szervezés és a nagy nap is.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.