honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, honlapbérlés, weblapkészítés pécs
Megérkezett a Google Panda algoritmusának 4.0-ás változata
2014-05-21
honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, honlapbérlés, weblapkészítés pécs
Tényleg szükségem van saját honlapra?
2014-05-30
Összes

Honlapunk megtekintése Google robotként

honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, honlapbérlés, weblapkészítés pécs

Korábban már bejelentette a Google, hogy egy további eszközzel fogja segíteni a webmesterek munkáját a honlapok hibáinak feltérképezésében, azonban a napokban végre ki is adta ezt az eszközt.

weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs

Az új eszközt a Webmester eszközök Feltérképezés menüpont Megtekintés Google-ként almenüjében találhatjuk meg. Az eszköz maga már korábban is létezett, de most a Google egy újabb opciót adott hozzá, amellyel lehetőségünk van már nem csak a kódot látni, hanem kapunk egy képet is, amely megmutatja, hogy mit lát a honlapunkból, és mit nem lát a Google robotja.

További jó hír, hogy nem csak asztali nézetben mutatja meg a honlapunkat, hanem akár mobilnézetben is, ami a Google saját bevallása szerint is egyre nagyobb hangsúlyt kap.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.