Honlapkészítés szolgáltatások bemutatása

Szünet
2013-07-16
weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, google adwords, adwords
Fizetős vagy ingyenes tárhely?
2013-08-03
Összes

Honlapkészítés szolgáltatások bemutatása

weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, google adwords, adwords

Az utóbbi idők tapasztalatai alapján több Ügyfelünk számára nem egyértelmű, hogy bizonyos szolgáltatások megnevezései mit is takarnak valójában, így ebben a cikkben ezeket szeretnénk bemutatni.

Google Adwords reklámkampány – A kampány 10%-a, de minimum 4 000 Ft

Ez a szolgáltatás nem más, mint a korábban már bemutatott Ingyenes Google Adwords kupon felhasználása. A szolgáltatás lényege, hogy a bruttó 4 000 Ft-os díj ellenében mi elvégezzük a hirdetéshez szükséges technikai beállításokat, majd ezt követően az Ügyfél átutal 5 000 Ft-ot a Google által megadott számlaszámra. Ahogy a pénzt beérkezett és elköltésre került, a Google jóváír további 15 000 Ft-ot, amelyet el lehet költeni a hirdetésekre. Ha összeadjuk a költségeket, akkor kijön, hogy 9 000 Ft befektetésért cserébe 20 000 Ft-ot van lehetőségünk reklámra költeni.

Facebook oldal üzemeltetése – 5 000 Ft / hónap

Ebben a szolgáltatásban arról van szó, hogy az Ügyfelünk helyett kirakjuk a különböző akciókkal, illetve egyéb dolgokkal kapcsolatos információkat. Felmerülhet a kérdés, hogy ezért miért fizessenek? A válasz rendkívül egyszerű: sok Ügyfelünknek a vállalkozása mellett nincs ideje arra, hogy naponta többször belépjen a facebookra és kirakja az aktuális információkat. Mi a havidíj ellenében vállaljuk, hogy hetente 10 bejegyzésben tájékoztatjuk a rajongókat.

Facebook promóció szervezése – A kampány 10%-a, de minimum 4 000 Ft

Nem összekeverendő a facebook oldal üzemeltetése szolgáltatásunkkal! Míg ott csupán arról van szó, hogy tájékoztatjuk a rajongókat a különböző akciókról, ebben a szolgáltatásunkban a facebook szabályzatának megfelelően külső alkalmazás segítségével Like gyűjtő promóciókat szervezünk.

Google+ oldal üzemeltetése – 3 000 Ft / hónap

A Google+ ugyan kevésbé népszerű Magyarországon, mint a Facebook, de a keresőoptimalizálás szempontjából nagyon fontos szerepe van. A szolgáltatásban arról van szó, hogy az Ügyfelünk helyett kirakjuk a különböző akciókkal, illetve egyéb dolgokkal kapcsolatos információkat. Felmerülhet a kérdés, hogy ezért miért fizessenek? A válasz rendkívül egyszerű: sok Ügyfelünknek a vállalkozása mellett nincs ideje arra, hogy naponta többször belépjen a Google+-ra és kirakja az aktuális információkat. Mi a havidíj ellenében vállaljuk, hogy hetente 10 bejegyzésben tájékoztatjuk a rajongókat.

Linképítés (minimális rendelés: 50 db) – 350 Ft / link

A szolgáltatás keretében az Ügyfélnek elegendő csupán a kulcsszót/kulcsszavakat és a honlapjának a címét megadnia. Mi vállaljuk, hogy minden linkhez egyedi leírást készítünk, amelyeket elküldünk a különböző katalógusoknak. Maximálisan 50 linket tudunk szolgáltatni 1-1 Ügyfél számára, ennél többet nem is ajánlunk, valamint ennek az 50 linknek a felépítése is 4-6 hetet vesz igénybe, mivel figyelni kell arra, hogy a Google számára természetesen hasson. A kifizetés csak az elfogadott linkek alapján történik, amelyekről egy listát adunk, hogy könnyen ellenőrizhető legyen az elvégzett munka.

Tartalomírás – 1 Ft / karakter

Ügyfeleink részére vállaljuk PR cikkek, blogbejegyzések vagy akár a honlap tartalmának a megírását. A szöveg elkészítése során ügyelünk arra, hogy abban megfelelő gyakorisággal legyenek használva az Ügyfél számára fontos kulcsszavak, így segítve a honlap megfelelő keresőoptimalizálását.

Ingyen domain név választási tanácsadás

A megfelelő domain név kiválasztásához több szempontot is figyelembe kell venni: legyen a domain név rövid, könnyen megjegyezhető, keresőoptimalizált, illeszkedjen a domainhez társított honlaphoz és természetesen, még ne legyen regisztrálva senki más által. A megfelelő domain kiválasztásához tapasztalatra, szakértelemre és sok időre van szükség, ezért hoztuk létre az ingyenes domain név választási tanácsadó szolgáltatásunkat, amelyet NEM csak azon Ügyfeleink részére biztosítunk, akik nálunk rendelik a honlapjukat, hanem mindenki számára.

Reméljük, hogy mindenki számára világossá váltak a fenti szolgáltatások. Amennyiben szeretnétek igénybe venni valamelyiket vagy szeretnétek megrendelni a honlapkészítés szolgáltatásunkat, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon keresztül vagy Facebook-on. És ha már a Facebook oldalunkon jártok, ne felejtsetek el Like-olni minket!A mai világban rendkívül fontos, hogy egy vállalkozás megtalálható legyen az Interneten, hiszen az emberek többsége már nem a szórólapok segítségével próbál megkeresni egy szolgáltatót vagy egy terméket, hanem egyszerűen rákeres a Google segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.