Blog

weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, google adwords, adwords

Ingyenes Google Adwords kupon hirdetésekhez

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben egy kicsit a Google Adwords rendszeréről lenne szó. Annak is főként az egyik szerencsére még mindig aktuális akciójáról, amelyet az új ügyfeleknek tartanak fent.

Google Adwords lényege, hogy az ügyfelek megvehetnek bizonyos kulcsszavakat, amelyekre szeretnének megjelenni a Google keresőjében. Ha ezt megtettük, akkor legközelebb, amikor valaki rákeres az adott kulcsszóra, a mi oldalunkat az első helyen fogja hozni. Egészen addig, míg nem jön egy konkurens cég, aki vállalja, hogy többet fizet az általunk választott kulcsszóért, ugyanis a rendszer licit alapon működik: aki a legtöbbet fizeti a kulcsszóért, annak a reklámja jelenik meg.

A rendszer előnye, hogy abban a pár hónapban is, amíg a keresőoptimalizálás jótékony hatásaira vár az ügyfél, a honlapja a hirdetések révén a találati lista elején jelenik meg a kiválasztott kulcsszavakra.
Ráadásul van egy olyan akciója a Google-nak, hogy azok, akik most kezdik használni a szolgáltatást, ha befizetnek 5 000 Ft-ot, akkor kapnak további 15 000 Ft-ot mellé, így összesen 20 000 Ft-ért lehet hirdetni.

Maga a hirdetés úgy működik, hogy az egyes kulcsszavakért a licitált összeget csak akkor kell kifizetnünk az egyenlegünkből, ha valaki rákeresett a kulcsszóra és megnyitotta a hirdetés alapján az oldalt. Ha csak rákeres a szóra, és látja a honlap linkjét és leírását, de nem kattint rá, akkor ingyen volt.

A keresések számától függően a 20 000 Ft körülbelül 2-3 hónapig kitart, így viszonylag kevés kezdő befektetésért elég hosszú időn keresztül lehet az oldalunk az első helyen. Természetesen az Adwords esetén is célszerű szakember segítségét igénybe venni, mivel fontos, hogy jól állítsuk be, hogy mely kulcsszavakra jelenjen meg az oldalunk, mivel ellenkező esetben felesleges hirdetésekért fizetünk.

Aki szeretne többet megtudni vagy igénybe venni az ingyenes 15 000 Ft-os Google Adwords kupont a hirdetéseihez, az írjon a honlapon keresztül.

Kezdő vállalkozásoknak mindenképpen kötelező!


Oszd meg másokkal is!

Szerző: Szabó Péter

Szabó Péter
Már több mint 8 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.
Minden bejegyzés tőle: Szabó Péter

Egyéb bejegyzések

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.