webáruház, webáruház Pécs, webáruház készítés, webáruház készítés Pécs, webshop készítés, webshop készítés Pécs
Ezek a legújabb weboldal trendek
2020-03-08
honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés
Miért nem elég a Facebook oldal egy cégnek?
2020-04-15
Összes

Honlapkészítés árak 2020-ban

honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs

Hihetetlen, de igaz: még a mai napig léteznek olyan cégek, akik képesek spórolni még az olyan szükséges dolgokon is, mint az online marketing, a közösségi oldalon való jelenlét vagy a honlapkészítés.

2020-ban már pár 10.000 forintért is lehet professzionális, saját weboldalunk, amely tartalmazza a cégünk történetét, szolgáltatásainkat, termékeinket és a szükséges kapcsolatfelvételi, elérhetőségi adatokat. Míg nyugaton már szinte nem is létezik vállalkozás saját weboldal nélkül, idehaza még mindig sokan luxusnak gondolják a saját honlapot.

Míg néhányan úgy gondolják, hogy pénzkidobás a saját weblap, hiszen úgyis megtalálja őket bárki, aki akarja, mások úgy látják, a Facebook-on bőven elég fenn lenni. Azonban mindketten tévednek. Azok pedig szintén hibát követnek el, akik ingyenes weboldal készítő rendszerekre hagyatkozva, önmaguk „kattintgatják össze” vállalkozásuk online felületét. Így tehát, akár ingyen is lehet céges honlapja egy magyar vállalkozónak. A kérdés már csak az, hogy megéri-e?

weblap készítés, honlap készítés, weblapkészítés, honlapkészítés, weboldal készítés, weboldalkészítés

Az ingyen céges honlap hátrányai

Nos, az a vállalkozás, aki fukarkodik a céges weboldal készítés költségein és igyekszik ingyen megoldani azt, az ne csodálkozzon, ha ez alapján fogják a látogatók és a partnerek is megítélni. Ha egy cég nem ad magára, már is zsugorinak, kicsinyesnek vagy éppen megfelelő anyagi háttér nélküli cégnek titulálhatják.

Éppen ezért ma már többet ártunk a cégünknek, ha egy ingyenes tárhelyen lévő, „összekattintgatós”, ingyen weboldalt készítünk el, mintha rászánnánk akár csak egy minimális összeget is.

Az ingyenes honlapok további hátránya, hogy bármikor megszűnhetnek, reklámokat tartalmazhatnak és az elérhetőségük és sebességük sem feltétlenül megbízható. Az pedig már vicc kategória, hogy az ingyenességért cserébe inkább a konkurencia reklámjait toljuk a látogatóink elé.

Az ilyen oldalak láblécében vagy felugró ablak formájában az ingyenes tárhely saját reklámja is megtalálható, de a legtöbbször még az ingyenesen kapott domain-ben is eláruljuk a díjmentes döntésünket. Pl. www.cegneve.ingyenweboldal.hu.

Mennyit érdemes költeni manapság egy weboldalra?

Ma elmondható, hogy átlagosan egy belépő szintű céges weboldal már 50.000 forint körül is elkészíthető, de 100.000 forintért már minőségi weboldalt kaphatunk extrább funkciókkal. 250.000 forint környékén pedig egyedi funkciókat és akár webáruház funkciókat is igényelhetnek a cégtulajdonosok a webfejlesztő cégektől. Bár sokszor írnak ki megtévesztő árakat, amelyekre még rájönnek a jogtiszta képek árai, a tárhely és domain költségek, esetleg üzemeltetési és support díjak is, így erre is érdemes odafigyelni.

A HonlapCentrumnál azonban már 39.990 forintért igényelhető alap WordPress alapú dinamikus honlap, amely keresőoptimalizált, reszponzív és minden fontos tulajdonsággal rendelkezik, amire egy alap weboldalnak szüksége lehet. Az akár webáruházzá is bővíthető Üzleti csomagunk is csupán 49.990 Ft-ért kapható és Prémium csomagunk is mindössze 64.990 Ft-ba kerül.

Érdemes tehát szétnézni honlapkészítési áraink között, hiszen minden vállalkozás számára kínálunk tökéletes megoldást az online jelenlétéhez!

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.