keresőoptimalizált honlap, keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálás Pécs, keresőoptimalizált honlap Pécs
Keresőoptimalizálás 2020-ban
2020-02-18
honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs
Honlapkészítés árak 2020-ban
2020-04-05
Összes

Ezek a legújabb weboldal trendek

webáruház, webáruház Pécs, webáruház készítés, webáruház készítés Pécs, webshop készítés, webshop készítés Pécs

Ha saját honlapot szeretnénk vállalkozásunknak, akkor tisztában kell lennünk a legújabb webes technológiákkal vagy legalább a mostanában „divatos” szokásokkal, hiszen ettől függ, hogy a látogatóink az oldalunkon maradnak-e.

Egy tanulmány szerint csupán néhány másodpercünk van megfogni a látogatót, hogy az oldalunkon tartsuk. Ha azonnal nem találja meg amit keres, vagy nem tetszik neki amit lát, azonnal tovább is kattint. Gyakorlatilag egy rossz weboldallal akár a konkurenciánkhoz is üldözhetjük a látogatóinkat.

A megfelelő weboldal nagy gyakorlati tapasztalatot és kiváló rálátást igényel, ezért érdemes olyan honlapkészítő csapatra bízni a weblapunk elkészítését, akiknek számos referencia és sok-sok év gyakorlat van a hátuk mögött.

Kerüljük el a fusi munkás, bejelentés nélkül dolgozó amatőröket és a diákmunkásokat, akik még csak most tanulják meg a szakma alapjait. Inkább áldozzunk magasabb összeget az oldalunkra, hiszen annak minősége a cégünk megbízhatóságának zálogaként lesz jelen a weben.

Milyen tartalom legyen a weboldalon?

Ha csak egy online bemutatkozó honlapot szeretnénk, akkor érdemes minden fontos információt összegyűjteni, ami a cégünkkel kapcsolatos. Legyen szó akár alapításról, tevékenységi körünkről, alkalmazottak szakképesítéséről, a vezetőség rátermettségét igazoló tapasztalatokról vagy különféle elismerésekről.

Ezenkívül nem árt, ha van némi referencia munka is, amire hivatkozhatunk a honlapon. A képgaléria bizalmat kelt, így azt is érdemes egy menüpont alá kialakítani. A kapcsolat-felvételi lehetőség pedig ma már kötelező eleme kell, hogy legyen az oldalunknak.

A blog szekciót sokan nem tartják fontosnak, mondván, nincs elég kapacitásuk friss cikkeket írni és amúgy sem olvassa el őket senki. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a Google robotjai megtekintik azt és ezzel befolyásolhatjuk a helyezésünket a Google találati listájában.

Minél több szakmai cikket írunk, annál inkább érzi úgy a Google, hogy „értünk” a témához. Vagyis minél több, rendszeresen közzétett írásunk van, annál nagyobb eséllyel találnak ránk majd a látogatók is a keresőóriáson keresztül.

tárhely, tárhely Pécs, webtárhely, webtárhely Pécs, domain regisztráció, domain regisztráció Pécs

Olcsó vagy prémium kategóriás weboldalunk legyen?

Noha egy kis cég számára túlzott kiadást jelenthetne egy prémium minőségű oldal elkészíttetése, sok funkcióra lehet nincs is szüksége. Így a felhasználó-kezelést, a webáruházat és a különböző dinamikus modulokat akár el is hagyhatjuk és egy klasszikus céges online névjegykártyát is készíttethetünk, amelyben hírlevél feliratkozási lehetőség és blog rendszer is található. Egy minőségi honlap tulajdonképpen befektetés a cégünk jövőjébe, hiszen új ügyfeleket és vásárlókat szerezhetünk vele.

A filléres megoldás pont ezért nem elfogadható! Ne elégedjünk meg az ingyenes sablonkezelős és online weboldalkészítő megoldásokkal, sem pedig az ingyenes aldomaint kínáló rendszerekkel. A saját domain, saját e-mail cím és a reklámmentes, profi honlap a minimum, amit elvárhatunk egy cégtől, aki a weben is jelen kíván lenni.

Válasszunk hát megbízható, hozzáértő és ár-érték arányban megfelelő webfejlesztő céget vállalkozásunk online jelenlétének kialakításához.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.