Hogyan segíthetik egymást a kisvállalkozók?

honlapkészítés pécs, keresőotpimalizálás pécs, weblapkészítés pécs, weboldalkészítés pécs, vásárlói bizalom
Hogyan építsünk ki bizalmat a vásárlóinkban?
2014-09-06
weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, google adwords, adwords
A Google AdWords használata
2014-09-24
Összes

Hogyan segíthetik egymást a kisvállalkozók?

honlapkészítés pécs, keresőotpimalizálás pécs, weblapkészítés pécs, weboldalkészítés pécs, kisvállalkozók

Gondolt már arra, hogy hogyan tudnák támogatni egymást a kisvállalkozók? Hogy Ön hogyan tudná támogatni őket? Vásároljon tőlük! Szánjon rá egy kis plusz időt arra, hogy például a nagy barkácsáruházak helyett a kisebb – akár családi – vállalkozásból szerezze be a szükséges anyagokat, vagy akár a nagy budapesti marketing cégek helyett bízzon meg kisebb pécsieket! Ugye, milyen egyszerű?

Ez viszont nem az egyetlen módszer, amivel a kisvállalkozók támogathatják a többi kisvállalkozót, habár valószínűleg az egyik leghatékonyabb. A kisvállalkozók támogatása kulcsfontosságú az ország gazdasága számára is, így mindannyiunk életét segíti. Nem hiszi?

A statisztikák alapján ma Magyarországon a kisvállalkozók több munkahelyet termetnek, mint a multik. Sőt, a kisvállalatok sokkal több pénzt forgatnak vissza a helyi gazdaságba, amivel még jobban elősegítik a munkahelyteremtést.

Íme, néhány további módszer, amivel támogathatjuk egymást:

Ajánlás

A szakértők gyakran mondják, hogy a szájhagyomány útján terjedő marketing a legjobb. Amikor valaki, akiben megbízunk, azt javasolja, hogy próbáljunk ki egy szolgáltatót, sokkal nagyobb valószínűséggel fogunk adni neki egy esélyt. Éppen ezért, ha elégedett egy kisvállalat szolgáltatásaival, ne rejtse véka alá, mondja el mindenkinek!

Hagyjon online ajánlást

Egy nagyszerű módja, hogy elmondja ezt a többi embernek is, ha online ajánlást ad. Ezt megteheti akár e-mailben, vagy akár a kisvállalkozó Facebook oldalán is! Ossza meg a saját facebook oldalán is a tapasztalatait, így még több ismerőséhez jut el a hír. Természetesen nem biztos, hogy a barátainak és kollégáinak pont ilyen jellegű szolgáltatásra van jelenleg szüksége, viszont ha a közeljövőben ez változna, akkor emlékezni fognak az Ön ajánlására.

Gondolkodjon barterben

Ritkábban szokott felmerülni ez a lehetőség, de el lehet gondolkodni barter megoldáson is. Elképzelhető, hogy frissen indult kisvállalkozó nem tudja kifizetni az adott szolgáltatás árát, de például meg tudják hívni 10 ingyenes ebédre, vagy éppen kiseprik a kéményt egy pár alkalommal. Egymás támogatása hosszú távon mindenkinek segít.

kisvállalkozók, online marketing, marketing, weboldalkészítés pécs, pécs honlap

Ossza meg ezt a cikket és a kisvállalkozók támogatásának az ötletét

A vállalkozók általában elfoglaltak szoktak lenni. De ha legközelebb találkozik eggyel, akkor említse meg neki, hogy olvasta ezt a cikket, és javasolja neki is, hogy olvassa el, és dolgozzon össze ő is a többi vállalkozóval. Minél többen fogunk össze, annál több esélyünk lesz a multikkal szemben.

Nos, Ön hogyan fogja támogatni a többi kisvállalkozót?

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.