Hódítanak, a minimál webdizájnok és az egyoldalas weboldalak

webáruház, webáruház Pécs, webáruház készítés, webáruház készítés Pécs, webshop készítés, webshop készítés Pécs
A legfurcsább webáruházak a világon
2019-07-25
honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás Pécs, weblapkészítés Pécs, weboldalkészítés Pécs, weblap készítés
Így lehet ocsmány és használhatatlan weboldalunk 2019-ben!
2019-08-15
Összes

Hódítanak, a minimál webdizájnok és az egyoldalas weboldalak

honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs

A magyarországi weboldalak száma napról napra növekszik. Kezdünk felzárkózni az Európai Uniós normákhoz és a legtöbb cégnek már van valamilyen online megjelenése.

Bár még nagyon sok vállalkozást csak valamilyen online adatbázisban vagy közösségi portálon találhatunk meg, a kiskereskedelem is kezdi magát megmutatni a világhálón. Az egyre több webáruház és céges weboldal mellett pedig szakmai magazinok és blogok is ellepték a magyar webet.

A felhasználók pedig a széles választékban ma már megengedhetik maguknak, hogy a nekik tetsző weboldalt és webáruházat használják. A nemzetközi statisztikai adat tehát már idehaza is érvényesül, miszerint csupán néhány másodpercünk van megfogni a látogató figyelmét, ugyanis ha pár másodperc alatt nem elégítjük ki az igényeit, tovább kattint.

Minden egyes látogató, akit elveszítünk, az veszteségként realizálódik hosszú távon a bevételeinkben is, ezért érdemes olyan profi webáruházat és weboldalt készíttetni, amely megragadja a felhasználók figyelmét és vásárlásra ösztönzi őket.

Egy jó landing page csodákra képes!

A landing page tulajdonképpen egy olyan érkezési oldal, amely azért készül, hogy új ügyfeleket szerezzen, ezáltal vagy közvetlenül eladásokat generálva, vagy egy későbbi időpontra történő vásárlásra ösztönzéssel adatbázist építve.

Ez utóbbi esetben általában feliratkozókat, lájkolókat vagy regisztrált tagokat gyűjtünk. A potenciális adatbázis éppen olyan értékes, mint a vásárló. Sőt, néhány esetben még többet is érhet, hiszen ezekből az átkattintásokkal és személyes adatokkal hosszú távon profitálhatunk.

Ezek az oldalak általában úgynevezett „one pager”-ek. Ez azt jelenti, hogy nincsenek almenük és navigációs elemek, hanem egyetlen egy oldalon közlik az információkat. Mindezt a lehető legjobb marketing elemekkel ötvözve, hogy felkeltse a látogatók figyelmét és valamilyen aktivitásra ösztönözze őket.

Az egy oldalas weboldalak nagyon hatásos és figyelemfelkeltő elemekből állnak. Így nem csak szövegek és képek, hanem videók és feliratkozási űrlapok és vásárlásra vagy feliratkozásra ösztönző nagy méretű gombok is helyt kapnak rajta.

keresőoptimalizált honlap, keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálás Pécs, keresőoptimalizált honlap Pécs

A kevesebb néha több!

Nem csak az egyetlen oldalból álló weboldalaknál érvényesül a mondás, hogy a kevesebb néha több, hanem a több oldalból álló weboldalaknál és portáloknál is.

Ha a felhasználó már első ránézésre kiismeri magát az oldalunkon és megtalálja, amit keres, azzal nem csak időt spórolunk számára, hanem a figyelmét és bizalmát is megszerezhetjük. Ezért minél egyszerűbb és letisztultabb egy weboldal, annál magasabb bevételt termelhet.

Ezt az egyszerű, minimalista dizájnt a sok tapasztalattal rendelkező webfejlesztő cégek előszeretettel alkalmazzák és javasolják ügyfeleiknek. Érdemes tehát hozzáértő csapattal készíttetni a céges honlapunkat, akik maximálisan kielégítik majd a leendő látogatóink igényeit akár landing page-ről, akár komplett weboldalról van szó.

A harmonikus, céges arculathoz illeszkedő honlap pedig online névjegykártyaként ad képet majd vállalkozásunk szellemiségéről és termékeink vagy szolgáltatásaink minőségéről a látogatók számára.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.