honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs
Mitől lesz jó egy weboldal?
2019-02-02
webáruház, webáruház Pécs, webáruház készítés, webáruház készítés Pécs, webshop készítés, webshop készítés Pécs
Webáruház és minden, ami mögötte van!
2019-03-20
Összes

Érdemes-e az esküvőnkre honlapot csináltatni?

esküvői honlapkészítés, esküvői weblapkészítés, esküvői honlap, esküvői weblap, weblapkészítés

Egy szerelmespár életében kevés olyan nagy nap van, mint az esküvőé. Ezt az emlékezetes napot általában hosszú felkészülési idő előzi meg a lánykérést követően, így mindkét fél számára jut elegendő idő, hogy a rokonokat, barátokat és ismerősöket értesítse arról, hogy örökre egybe kötik életüket.

Azonban sokszor a szívünknek oly kedves emberek kilométerekben mégis távol kerülnek tőlünk, így ha ők is szeretnék kivenni a részüket életünk legboldogabb napjából, akkor hosszú utat kell megtenniük a nagy eseményre.

Az esküvő és a lakodalom megszervezése azonban nem is olyan kis feladat, főleg akkor nem, ha egy esküvőszervező felkérése nélkül, szülői anyagi támogatás mentesen igyekszünk megvalósítani azt.

Ha kellő tőkével rendelkezünk és szeretnénk igényesen alakítani a folyamatokat, akkor érdemes erről időben beszámolni a meghívottaknak és más érdeklődőknek is. Erre pedig tökéletes megoldást kínálnak az esküvői honlapok, amelyek természetesen a HonlapCentrum szolgáltatásai között is megtalálhatóak.

Mit tartalmazhat ez az oldal az esküvő előtt?

Az esküvő során két szerelmes egyén köti össze életét annak végéig a törvény és sokszor Isten előtt is. Erre pedig a legtöbben nagy közönség előtt kerítenek sort. A díszes ruhák, a finom ételek és italok, a meghitt zene, a gyönyörű díszítés, a tökéletes zene és a népi hagyományok pedig csodálatos emlékeket őriznek meg a szívünkben még nagyon sokáig. Ha szeretnénk, hogy mindenki egy kicsit a részese lehessen a szervezési folyamatnak, akkor tájékoztathatjuk őket saját esküvői honlapunkon, amit akár a világ másik feléről is meglátogathatnak.

Az ízléses esküvői honlapon a leendő férj és feleség szerelmi történetét, képeit, videóit és a nagy esemény dátumát is tartalmazhatja, s mindez kiegészülhet akár egy blog résszel is, ahol a szervezés pillanataiba engedhetünk betekintést.

A több hónapon át tartó szervezkedés közben ugyanis az időpontok foglalása, az éttermi ételek kiválasztása, az ülésrend, a vőfély lefoglalása, a zenekar vagy DJ megszerzése, a fotós-videós felbérlése és a díszítés megszervezése is fontos lépés, amely sok rokont és ismerőst érdekelhet. Ezeket pedig érdemes ezen az oldalon közzé tenni, hogy minél jobban várják a nagy napot.

esküvői honlapkészítés, esküvői weblapkészítés, esküvői honlap, esküvői weblap, weblapkészítés

Megéri tovább üzemeltetni a honlapot a lakodalom után is?

A tárhelyet és a domaint nem csak pár hónapra béreljük, hanem akár hosszú éveken át a miénk lehet. Így érdemes a minimális díjon meghosszabbítani azt, ha sokáig szeretnénk a neten elérhetővé tenni.

Az esküvő után sem veszíti ugyanis értelmét a lap. Érdemes feltölteni ide a legszebb pillanatokról készült képeket, videó összeállításokat és akár egy köszönetnyilvánítást is a vendégeknek, hogy megtiszteltek a jelenlétükkel. Illetve ezen a honlapon a blog részben beszámolhatunk a saját élményeinkről a ceremónián és az esküvő utáni lakodalmas buliról és az azt követő nászútról is.

Egy ilyen honlap elkészítési költsége pedig nem vetekszik a céges honlapok vagy bonyolult webes rendszerek árával, így bőven belefér az esküvői költségvetésünkbe.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.