honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés
A 6 legjobb ingyenes weboldalkészítő platform
2021-02-10
honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs
Érdemes WordPresst használni?
2021-02-25
Összes

Adathalászat figyelmeztetés

honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés

Szeretnénk figyelmeztetni ügyfeleinket, hogy az utóbbi napok során megnövekedett adathalász tevékenységet tapasztaltunk, elsősorban cPanel és Wemail belépési adatokra hivatkozva.

Az adathalász emailben arról értesítik az ügyfelet, hogy le lett tiltva a fiók és ezért egy weboldalon meg kell adni a jelszót. Fontos jellemzője még a leveleknek, hogy általában a feladó email címe ugyanaz mint a mi email címünk, bár előfordulnak teljesen véletlenszerű e-mail címek is.

Nagyon fontos, hogy SOHA ne adjuk meg jelszavunkat az ilyen weboldalakon, mivel annak segítségével később hozzáférhetnek minden levelezésünkhöz és az ott tárolt adatokhoz.

A HonlapCentrum soha nem kéri a jelszavak bármilyen módon történő megerősítését!

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.