honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés
Ezeken a közösségi oldalakon legyen fent a weboldalunk!
2020-08-15
fényképgyűjtemények, fotógyűjtemények, ügynökségi fotók, ingyenes ügynökségi fotók, weblap készítés, honlap készítés
A legjobb ingyenes képletöltő oldalak
2020-09-05
Összes

6+1 tipp a weboldalad népszerűsítéséhez

tárhely, tárhely Pécs, webtárhely, webtárhely Pécs, domain regisztráció, domain regisztráció Pécs

A dinamikus tartalom fokozza a felhasználó elkötelezettségét és felgyorsítja a webhelyet. Azonban nem mindig tudjuk magunktól, hogy miként hozhatunk ki többet a weboldalunkról, úgyhogy lássunk 6+1 tippet!

1.

A web dizájn fontossága 2020-ban elengedhetetlen. Nem kell feltétlenül a szépségre törekedni, a díszek és csicsák is kimentek a divatból. Inkább tartsuk szem előtt a szerkesztés és módosítás egyszerűségét. Legyen dinamikus a tartalom, így tudunk újabb szakaszokat hozzáadni, és könnyen módosítani azokat. A felhasználók általában reagálnak, kattintanak a szövegre, vagy a képre is, ezért tegyünk ki eltérő tartalmakat. Online webáruháznál is használjuk ki az erőforrásainkat, így tegyünk bele blogot, ha kell élő kamerát, vagy podcastot.

2.

Gyakran frissítsük a tartalmat. Hogyha dinamikus kialakítást készítettünk el, akkor könnyebben tudunk új bejegyzéseket hozzáadni, amikor csak szeretnénk. Ezzel a látogatók is elkötelezik magukat, és akár megjegyzéseket tehetnek, vagy más interaktív mozdulatokra hívhatjuk őket. Az aktivitás hozzájárulhat, hogy az üzletünk nagyobb közönséget vonzzon, mint a konkurencia, mivel minél több hírt adnak az embereknek, annál nagyobb az esély rá, hogy megtalálnak, így potenciális vásárlókra tehetünk szert.

3.

Sokan nem tudják, hogy miként tudják rávenni az olvasókat a reagálásra. Jó tipp például kérni, hogy osszák meg velünk a véleményüket. Minden hónapban több millió cikk jelenik meg az interneten, azonban sokkal kevesebb hozzászólás, és ez általában a cikk hibája is. Kérjük, hogy mondják el a véleményüket, hogy reagáljanak adott információval kapcsolatban. Minél több ember reagál, annál többen fognak nekik válaszolni, így a cikkünk még több látogatottságot fog elérni.

honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés

4.

A felmérések kevés weboldalon találhatóak meg, azonban jók az üzlet összekapcsolására. Ne féljünk ezektől a felmérésektől, mivel az ügyfeleknek lesz annyi ideje és lehetősége is, hogy feltegyenek kérdéseket, vagy válaszoljon néhány hírrel kapcsolatban. A felmérésekből ráadásul azt is leszűrhetjük, hogy aktuálisan mi érdekli a vevőkörünket.

5.

Az ajánlások részével olyan formában találkozhatunk, hogy a weboldalunk egyik részén más szolgáltatók bejegyzéseit látjuk, így az emberek egy kattintással átmehetnek más weboldalakra. Ez a mozdulat kölcsönös szokott lenni, nem kell attól félnünk, hogy vásárlókat veszítünk, ráadásul a keresőmotorok szeretik, hogyha egy weboldalon nagyobb a mozgás, így a közös ajánlásokkal még jobb pozíciót érhetünk el.

6.

2020-ban muszáj megemlítenünk a videók hatalmát. Amennyiben lehetséges, és olyan tartalmat kínálunk a vevőknek, amiről tudunk videóban is nyilatkozni, tegyük meg. Jelenleg a YouTube az egyik legnagyobb videó szolgáltató, ahol ingyen fel tudjuk tölteni a saját tartalmainkat. Ezek lehetnek tippek, trükkök, vagy akár bemutatjuk a vételre kínált termékeinket.

+1

Talán unjuk a bejegyzések írását és gyártását, azonban a weboldalakon található blogok még mindig új vevőket hozhatnak, ráadásul ezek a bejegyzések segítenek abban is, hogy a keresőben feljebb kerüljünk, úgyhogy nem érdemes kihagyni.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.