5 ok, amiért a vállalkozásodnak szüksége van weboldalra

webáruház, webáruház Pécs, webáruház készítés, webáruház készítés Pécs, webshop készítés, webshop készítés Pécs
A jó marketing még mindig az emberi érzelmeknél kezdődik
2022-01-10
honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés
Weboldal hibák, amiket mindenképpen kerülj el!
2022-02-04
Összes

5 ok, amiért a vállalkozásodnak szüksége van weboldalra

honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés

Ma a vállalkozásoknak szükségük van internetes jelenlétre, főleg, ha nincsen fix ügyvédkörünk, vagy szeretnénk még több emberhez eljutni. De ha még csak gondolkozol a saját weboldal indításán, akkor a következő okok biztosan meggyőznek.

1. Internetes jelenlét

Manapság az internet a legjobb kirakat a te vállalkozásodnak. Az év végére az internetfelhasználók száma világszerte eléri az újabb rekordot, azonban ez a szám folyamatosan nő. A piac egyre inkább globalizálódik, és a verseny egyre erősebb. Biztos, hogy a versenytársaknak már van egy professzionális honlapjuk.

2. 24 órás ügyfélszolgálat és visszajelzések

Egy weboldal lehetővé teszi, hogy állandó kapcsolatban legyél az ügyfeleiddel, akik bármikor konzultálhatnak veled, vagy bármikor megtekinthetik a termékeidet és a szolgáltatásaidat. Ez bizalmat és biztonságot ad nekik. A weboldalunkon egy jó kommunikációs stratégiával ösztönözni fogjuk a visszajelzéseket az ügyfelekkel, akik meghagyhatják nekünk véleményüket, kételyeiket, dicséreteiket és panaszaikat. Fontos, hogy minden véleményt tiszteletben tartsunk, és minden esetben válaszoljunk. Ez jó képet ad rólunk, amikor új ügyfelek lépnek be az oldalunkra.

honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés

3. Fent van, tehát létezik

Manapság a szakemberek keresésének legnagyobb százalékát az interneten végzik. Amikor az emberek ezeket a kereséseket végzik, fontos, hogy az első helyeken találjanak meg minket, tehát fontos, hogy jó SEO-pozíciónk legyen, és a kulcsszavakat korábban tanulmányozzuk. Legyél más egy egyszerű, friss és új weboldallal. Adj neki hitelességet, és adj hozzá értéket olyan tartalommal, amely mindig naprakész és érdekes az ügyfeleid számára. Így a keresőmotorok könnyebben megtalálnak.

4. Új ügyfelek megszerzése és a régiek megtartása

Ha jó munkát végzünk a weben, és alkalmazunk néhány egyszerű online marketing technikát, meglátjuk, hogy új ügyfelek kezdenek majd kapcsolatba lépni velünk. Hatékonyabbá tehetjük a célzott piaci rések vagy korosztályok megcélzását. Ha versenyképes az arculatunk és a szolgáltatásunk, akkor ezek a látogatások ügyfelekké alakulnak át. Ezeket a technikákat arra is használhatjuk, hogy hűséget építsünk törzsvásárlóink körében, az igényeiknek megfelelő konkrét előnyöket kínálva nekik, és érdekes tartalommal szórakoztatva őket.

5. Jó elérések, olcsó hirdetések

A weboldal egy módja annak, hogy minimális karbantartás mellett napi szinten reklámozz. Egy állandó reklám, amely különböző dolgokat mondhat el, ahogyan a közönséged változó igényeihez igazítod, és amely világszerte elérhető, ráadásul alacsony költséggel. Sőt! A tartalommarketingnek hála sok esetben nem kell fizetned. Azok a weboldalok, amik rendszeres frissülnek a hasznos és pontos tartalommal, sokkal jobb helyezéseket érnek el hosszú távon. Ha tehát úgy érvelsz magadban, hogy pár év múlva kelleni fog egy saját weboldal, akkor jó, ha máris elkezded. Ezáltal pár év múlva eljutsz arra a szintre, hogy gyorsan és könnyen megtalálnak a vevőid. Természetesen ezt a folyamatot gyorsítani is lehet.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.