3 ok, amiért érdemes fiatalon vállalkozást indítani

honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, SEO, SEO Pécs, weblapkészítés Pécs, weblap készítés Pécs
8 fontos lépés egy új vállalkozás indításakor
2015-05-20
honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs, weblapkészítés Pécs, weboldalkészítés Pécs
Hamis Google Analytics adatok
2015-07-17
Összes

3 ok, amiért érdemes fiatalon vállalkozást indítani

honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, SEO, SEO Pécs, weblapkészítés Pécs, weblap készítés Pécs

Az utóbbi hetekben nagyon sok honlapkészítés projekt folyt egyszerre, éppen ezért a Blog egy kicsit el lett hanyagolva, így történhetett meg, hogy már 1 hónapja nem született új bejegyzés. Még mindig több projekt van folyamatban párhuzamosan, de megpróbálok időt szakítani az új bejegyzésekre is ismét, hiszen tudom, hogy vannak, akik várják őket. A következőkben jöjjön egy rövidebb bejegyzés, hogy miért is lehet érdemes már korán elindítani az első vállalkozásunkat.

Vállalkozást indítani sosem lehet túl korán vagy túl későn, hiszen a siker bármilyen korban utolérhet minket. Vállalkozást bárki bármikor indíthat, azonban mégis vannak előnyei, ha az ember már fiatalon, a 20 éveiben kipróbálja a vállalkozói életet.

honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, SEO, SEO Pécs, weblapkészítés Pécs, weblap készítés Pécs

Én magam is 21 évesen indítottam az első vállalkozásomat, akkor még a testvéremmel együtt. Már akkor is foglalkoztam honlapok készítésével is, de akkor még a fő irány a számítógépek javítása volt. Ezt a vállalkozást 3 évvel az indulás után megszüntettük, de a honlapkészítés továbbra is foglalkoztatott, éppen ezért 27 évesen megalapítottam a második, jelenlegi vállalkozásomat a HonlapCentrumot, ahol a hangsúly már egyértelműen a honlapkészítésre helyeződött át.

Az alábbiakban jöjjön 5 ok, amiért érdemes már ilyen korán elindítani a vállalkozásunkat.

1. Fiatalon kevesebb a kötelezettségünk

Ha kicsit őszinték vagyunk, akkor könnyedén belátjuk, hogy nem minden ötlet lesz nyerő ötlet és hoz rengeteg pénzt számunkra. Naponta indulnak a különböző vállalkozások, de csak egy kis részük lesz valóban sikeres. Ha nem alakulna jól a vállalkozásunk, fiatalon amikor nincs akkora anyagi kötelezettségünk, mint felnőttként, még mindig könnyebb kiszállni a vállalkozásból. A későbbiekben akár még az önéletrajzodban is jól mutathat, hogy vállalkoztál.

Iratkozz fel, hogy Te se maradj le a legújabb cikkekről!
2. Megteremtheted hosszútávra a pénzügyi biztonságot

Ha beindul a vállalkozás, akkor kellemes megélhetést is tud biztosítani akár. Sőt, ha esetleg valamilyen online vállalkozást indítunk, a hirdetések révén akár még passzív bevételhez is juthatunk. Képzeld el, hogy milyen jó lenne, ha a 20-as éveidben csak azzal kellene foglalkoznod, hogy beletanulj az online vállalkozásokba úgy, hogy folyamatosan bevételeid vannak.

saját vállalkozás indítása, online vállalkozás, online marketing, honlapkészítés, weblapkészítés

3. Gyorsabban fogsz felnőni és érettebben fogsz gondolkodni

Ennek talán a szüleid fognak a legjobban örülni, de tény, hogy egy vállalkozástól valószínűleg meg fogsz komolyodni. Egy saját vállalkozás számos leckét megtanít az életből, ami végeredményében azt eredményezi, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk.

online vállalkozás indítása, online cég indítása, honlap indítása, keresőoptimalizálás

Ha bármilyen további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, nyugodtan tedd fel itt megjegyzésben vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen oszd meg az ismerőseiddel is a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével!

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.