3 módszer, ami segít kevesebb munkával több feladatot elvégezni

biztonságos jelszó, biztonság, honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs
Hogyan válasszunk megfelelő jelszót?
2015-04-24
honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, SEO, SEO Pécs, weblapkészítés Pécs, weblap készítés Pécs
8 fontos lépés egy új vállalkozás indításakor
2015-05-20
Összes

3 módszer, ami segít kevesebb munkával több feladatot elvégezni

honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, SEO, SEO Pécs, weblapkészítés Pécs, weblap készítés Pécs

Ahogy beindul egy vállalkozás, gyakran azon kaphatjuk magunkat, hogy egyszerre kell 8-10 dologgal foglalkoznunk. Látszólag folyamatosan dolgozunk, de néha mégis az az érzésünk, mintha nem haladnánk a feladatokkal. Ilyenkor érdemes tenni egy lépést hátra, és megvizsgálni, hogy valóban jól álltunk-e a feladatokhoz, érdemes kitalálni egy rendszert, amely segít nekünk rendezettebbé tenni a feladatokat, amelyeket így már hatékonyabban fogunk tudni elvégezni.

Jöjjön 3 módszer, ami segíthet ebben:

1. Tervezz előre!

otthoni iroda, keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálás Pécs, SEO, SEO Pécs

Ez biztos nagyon egyértelműnek tűnik, de mégis sokan nem terveznek előre. Ezt ne keverjük össze a vállalkozásunk hosszú távú stratégiájával. Itt nem arról van szó, hogyan tervezzük meg, mit fogunk tenni az elkövetkezendő hónapokban és években, hanem helyette azt kell megterveznünk, hogy mit fogunk csinálni holnap. Ha vesszük a fáradságot és napról napra megtervezzük a teendőinket, akkor sokkal hatékonyabban fogjuk tudni elvégezni a feladatainkat is. Nagyon sokat segíthet ebben, ha használunk valamilyen naptáralkalmazást. Én személy szerint a Google Naptárát javaslom, mivel interneten keresztül ezt bárhonnan elérhetjük, illetve ha androidos okostelefonunk van, akkor azzal akár útközben is felvihetjük a legújabb eseményeket, teendőket.

Iratkozz fel, hogy Te se maradj le a legújabb cikkekről!
2. Különíts el időt a feladataidra

otthoni iroda, honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, honlap készítés, honlap készítés Pécs

Nem árt, ha minden napra elkülönítünk néhány órát, ami a feladataink végrehajtására van. Fontos, hogy ilyenkor csak ezekkel a feladatokkal foglalkozzunk, ne terelje el semmi más a figyelmünket. Érdemes legalább heti 1 órát elkülöníteni az adminisztratív dolgokra is: számlák megírása, kiküldése az ügyfelek részére, találkozók megszervezése, stb.

3. Szervezd ki a feladatokat, ha megteheted

otthoni iroda, weblapkészítés, weblapkészítés Pécs, weblap készítés, weblap készítés Pécs

Sok olyan feladatod van, amit muszáj elvégezned vállalkozóként, de valójában nem viszik előrébb a vállalkozásodat? Rengeteg olyan szolgáltató van, ami, aki leveszi a válladról ezeket a terheket, így te azzal foglalkozhatsz, ami valóban fontos a vállalkozásod számára, sőt akár több időd lesz a családodra is. Természetesen ezek a szolgáltatások pénzbe kerülnek, de érdemes kiszámolni, mennyi pénzt kereshetnénk annyi idő alatt, amennyit elpazarolunk ezekre a tevékenységekre.

Ha bármilyen további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, nyugodtan tedd fel itt megjegyzésben vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen oszd meg az ismerőseiddel is a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével!

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.