Sosem volt még ilyen fontos fenn lenni az interneten!

honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés
Miért nem elég a Facebook oldal egy cégnek?
2020-04-15
szerver karbantartás, karbantartás, honlapkészítés, weblapkészítés, weblap készítés
Ütemezett karbantartás
2020-05-04
Összes

Sosem volt még ilyen fontos fenn lenni az interneten!

weblap készítés, honlap készítés, weblapkészítés, honlapkészítés, weboldal készítés, weboldalkészítés

Kétségtelen, hogy a koronavírus miatti világjárvány óriási hatással van a gazdaságunkra. Sajnos nagyon sok cég kényszerült lehúzni a rolót és ideiglenesen vagy véglegesen bezárni.

Míg egyes cégek úgy döntöttek, nem kívánnak újabb befektetéseket kockáztatni, addig mások rájöttek, hogy a kialakult helyzetben is vannak lehetőségek. Az interneten ugyanis pörögni kezdtek az adásvételek. Ezt pedig a szemfüles vállalkozók ki is használhatják.

A webfejlesztő cégeket elárasztották a weboldal és a webáruház megrendelések, hiszen aki csak teheti, online folytatja a kereskedelmi tevékenységét. A megrendelési számok drasztikusan megemelkedtek ugyanis az utóbbi időben.

A vállalkozók tehát most még nagyobb hangsúlyt fektethetnek az online megjelenésükre és webáruházaik bevételét is maximalizálhatják. Sok céget éppen az online jelenlét ment meg a csődtől, ezért soha nem látott mértékben nőtt az érdeklődés a weboldalkészítés és a webshop fejlesztés iránt.

tárhely, tárhely Pécs, webtárhely, webtárhely Pécs, domain regisztráció, domain regisztráció Pécs

Itt az idő a márkaépítésre!

Azok a cégek, akik úgy döntöttek, hogy kivárják a gazdasági szint stabilitását és nem akarnak ilyen bizonytalan körülmények között az üzletükkel foglalkozni, sajnos nem csak bevételektől esnek el, hanem hűséges vásárlóktól is.

Azok a vállalkozások azonban, akik megragadják a kínálkozó lehetőséget és most készítenek weboldalt vagy webáruházat, előnyre tesznek szert a konkurenciával szemben. A megnövekedett érdeklődés ugyanis az online felületeken csapódik le, amit célszerű kihasználni minden szektorban.

Bár néhányan azt gondolják, felesleges kiadás lehet a saját weboldal vagy webáruház készíttetése ilyen időszakban, ám a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy akik belevágtak, mind sikerekről számolhattak be. A megfelelő online marketing stratégiával és a jól optimalizált célközönségnek szóló webes hirdetésekkel új vásárlói kört alakíthatunk ki, akik a világjárvány után is hűséges ügyfeleink maradhatnak. Nincs is tehát ennél jobb lehetőség a márkaépítésre!

Nem mindegy kivel készíttetjük el a weboldalunkat

Mivel sokan most találkoznak először webfejlesztővel, érdemes pár szót kiemelni, hogy mire legyünk tekintettel, nehogy rosszul döntsünk. Bár nagyon sok egyetemista és középiskolás hirdeti magát, hogy weboldalakat készít, hiba lenne rájuk bízni üzleti oldalunkat. Akik nem tudnak sem számlázni, sem szerződést és garanciát biztosítani a munkájukról, ráadásul referencia munkákat sem tudnak felmutatni, nagy kockázatokat jelenthetnek számunkra.

Válasszunk hát profi webfejlesztő céget akkor is, ha az esetleg költségesebb, mintha egy ismerősünk vagy jó barátunk gyermeke kattintgatná össze számunkra webes megjelenésünket.

Azokat a szakmai tapasztalatokat és gyakorlati praktikumokat ugyanis nem tudják helyettesíteni, amit egy webfejlesztő cég kínál ügyfelei számára. Az „olcsó húsnak híg a leve” elv tehát a webfejlesztésben is érvényesül, ezért válasszunk megfelelő referenciával és komoly szakmai háttérrel rendelkező, hivatalosan bejegyzett vállalkozást a weboldalunk és webáruházunk lefejlesztéséhez.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.