Kivel dolgozzunk együtt és kivel ne, ha webfejlesztőt keresünk?

szerver karbantartás, karbantartás, honlapkészítés, weblapkészítés, weblap készítés
Ütemezett karbantartás
2020-05-04
honlapkészítés, weblapkészítés, weboldalkészítés, honlap készítés, weblap készítés, weboldal készítés
Legális, ingyenes képek weboldalunkra
2020-05-26
Összes

Kivel dolgozzunk együtt és kivel ne, ha webfejlesztőt keresünk?

honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs

Sosem volt még ilyen fontos, hogy minőségi honlapunk és webáruházunk legyen, mint ebben a járványügyi helyzetben. A kialakult világjárvány miatt ugyanis a kiskereskedelmi forgalom jelentős része költözött át a világhálóra.

Ezt pedig azok a cégek, akik át akarják vészelni ezt az időszakot, nem hagyhatják figyelmen kívül. Éppen ezért, most azok a cégek is webfejlesztőket keresnek, akik eddig ódzkodtak a gondolattól, hogy szolgáltatásaikkal vagy termékeikkel az interneten is jelen legyenek.

Azok a cégek, akik időben reagáltak az eseményekre, most nagy előnyökre tehetnek szert a konkurens vállalkozásokkal szemben, akik úgy döntenek üzletüket pihentetik e kritikus időszak alatt. Míg a tapasztalt cégek ezt a holt időszakot a fejlesztésekre használják ki, addig sok cég még csak most eszmél rá arra, hogy mit veszíthet, ha nincs fenn az interneten. A megrendelések elárasztják a webfejlesztő cégeket és így sajnos a kóklerek is egyre több céget tudnak komoly összegekkel megrövidíteni.

Velük ne készíttessük el a honlapunkat!

A weboldalkészítést nem lehet néhány óra alatt elsajátítani. Bár tény, hogy léteznek ingyenes weboldal készítő eszközök és díjmentes domain szolgáltatók, ezeket mégsem érdemes profitorientált vállalkozások számára használni.

Az ilyen szolgáltatások ugyanis reklámokat tartalmazhatnak és akármikor meg is szűnhetnek. A sok szabadidővel rendelkező diákok minimális tudással, kedvező áron kínálják weboldal készítő szolgáltatásaikat. Nos, őket is érdemes elkerülni!

A tapasztalat, a megfelelő mennyiségű és minőségű referencia, valamint a céges háttér megléte ugyanis kifejezetten előnyt jelent a webfejlesztés során. A weboldalunk örökre elveszhet vagy szégyenfoltként negatív reklámot jelenthet számunkra, ha nem megfelelő kezekre bízzuk. A rossz weboldalkészítők állandóan ígérgetnek, folyton újabb határidőket szabnak, az ár pedig mindig változik. Garanciát nem tudnak adni és sokszor utolérhetetlenül eltűnnek a megrendelő elől.

Válasszunk profi webfejlesztő céget!

Noha a kedvező ár sokszor tűnik húzó erőnek, hogy amatőrre bízzuk weboldalunkat, később ennek a pénznek a többszörösét fizetjük ki a hibák javítására, az elveszett adatok visszanyerésére vagy a biztonsági rések betömésére.

Ezek után pedig úgyis az lesz a vége, hogy egy sok éves múlttal rendelkező webfejlesztő cégre bízzuk online megjelenésünket. Egy cég könnyen leellenőrizhető, referenciái publikusak, szakmai rátermettségéhez pedig nem férhet kétség.

weblap készítés, honlap készítés, weblapkészítés, honlapkészítés, weboldal készítés, weboldalkészítés

A cégekkel akár titoktartási szerződés is köthető, de szerződésben vállalt kötelezettségek szerint, meghatározott áron, megadott határidőre dolgoznak. Bár tény, hogy magasabb áron – hiszen költségeik is magasabbak – mégis ár-érték arányban sokkal jobban járunk, mint az ingyenes vagy olcsó megoldásokkal.

Válasszunk hát hozzáértő, minőségi munkát végző weboldal készítő csapatot, akik sok éves szakmai tapasztalattal és számtalan referenciával a hátuk mögött képesek professzionális weboldalak és webáruházak lefejlesztésére.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel a Facebookon vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.