Ingyenes SSL tanúsítvány – Folytatódik a kiberbiztonság hónapja

https, SSL, biztonság, honlapkészítés, weblap készítés
A kiberbiztonság hónapja – HTTPS
2016-10-15
honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs, webáruház-készítés Pécs
WordPress kézikönyv: Alapvető definíciók
2016-12-14
Összes

Ingyenes SSL tanúsítvány – Folytatódik a kiberbiztonság hónapja

https, SSL, biztonság, honlapkészítés, weblap készítés

Éppen egy hete, hogy írtam arról, hogy idén októberben az Európai Unióban “A kiberbiztonság hónapja” rendezvényt tartanak, amelynek a fő témája idén a HTTPS protokoll és a vele szorosan együtt járó SSL tanúsítványok. A cikkben részletesen bemutatásra került, hogy miért is ajánlatos mindenkinek átállnia az SSL tanúsítványok használatára.

Nos, most egy újabb jó hírt jelenthetek be, mivel a HonlapCentrum mától ingyen adja a Comodo SSL tanúsítványt minden nálunk üzemeltetett weboldal mellé az üzemeltetés teljes ideje alatt! Weboldalanként csupán egy egyszeri bruttó 4 000 Ft-os konfigurációs díjat kell megfizetni és ezt követően a honlapja teljesen díjmentesen lesz jogosult az SSL tanúsítvány (HTTPS) használatára!

Ez azért nagyon fontos, mivel korábban az SSL tanúsítványokat évente kellett hosszabbítani a korábbi évi bruttó 5 000 Ft-os áron. Ez mától megszűnt!

Az ajánlat természetesen minden meglévő és új ügyfél számára él. Sőt, hogy ne maradjunk októberi akció nélkül (ha már az SSL akciót be kellett fejezni, mivel már ingyenes biztosítjuk) ezért azok számára, akik még október 31. 24:00 óráig megrendelik e-mailben az SSL tanúsítványt a honlapjuk mellé, azoknak az egyszeri díjból is 25% kedvezményt biztosítok, így nekik csupán bruttó 3 000 Ft-ba kerül az átállás a tanúsítványra.

Iratkozz fel, hogy Te se maradj le a legújabb cikkekről és az akciós ajánlatokról!
https Google, keresőoptimalizálás, SEO, keresőoptimalizálás Pécs, SEO Pécs

Ha bármilyen további kérdés merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegye fel itt megjegyzésben vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartja a cikket, akkor mindenképpen ossza meg az ismerőseivel is a cikk címe alatti Megosztás doboz segítségével!

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.