Ezért kell neked is egy saját weblap még 2018-ban is!

szerver karbantartás, karbantartás, honlapkészítés, weblapkészítés, weblap készítés
Ütemezett karbantartás
2018-03-17
honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs
Így lehet egyedi a te weboldalad is!
2018-05-15
Összes

Ezért kell neked is egy saját weblap még 2018-ban is!

honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs

Kezdő vállalkozók gyakran bizonytalanok azzal kapcsolatban, hogy valóban szükségük van-e weboldalra. Egyre többen ringatják magukat abba a tévhitbe, hogy egy vállalkozásnak elegendő online jelenlétet biztosíthatnak a közösségi oldalak, pedig a valóság ettől nagyon távol áll.

A Facebook, az Instagram, a Twitter és a Snapchat világszerte a legnépszerűbb közösségi online felületek, amelyeken keresztül valóban emberek millióit érhetik el a vállalkozások. Ezek közül is elsősorban a Facebook és az Instagram azok, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek, ezért sok vállalkozás kifejezetten erre a kettőre koncentrál. Hogy mindemellett miért van szükség mégis saját weboldalt üzemeltetni, arra most választ kaphatsz.

1. Saját honlappal sokkal hitelesebb lesz a céged

Bizonyára te is voltál már úgy, hogy utánanéztél egy cégnek, de nem találtad a weboldalát, ezért elbizonytalanodtál. Egy vállalkozás jóval profibbnak és megbízhatóbbnak tűnik, ha saját weblappal rendelkezik, hiszen általában az első, hogy ha valamilyen információt szeretnénk elérni egy cégről, azonnal a Google-on keresztül rákeresünk. Egy weboldal lehetőséget ad arra, hogy olyan információkat közölj a vállalkozásodról, melyeket fontosnak tartasz, és melyekre a partnereid, fogyasztóid a leginkább kíváncsiak lehetnek. Nem beszélve arról, hogy így biztos forrásból juthatnak hozzá az elérhetőségi lehetőségeidhez, ami nélkülözhetetlen a kapcsolattartáshoz.

2. A weboldalad csakis a tiéd

Jelen lehetsz a Facebookon vagy az Instagramon, de ez esetben el kell fogadnod, hogy azok tulajdonosai bármikor változtatásokat hajthatnak végre, amik lehet, hogy nem nyerik el a tetszésedet. Ezt a kiszolgáltatott helyzetet könnyedén megszüntetheted, ha saját honlapot tartasz fenn, amit nem érintenek számodra negatív külső változtatások.

3. A weblapod marketing csatornaként szolgál a vállalkozásodnak

Ha valóban több lábon szeretnél állni, jó, ha tudod, hogy egy jól felépített weblap rengeteg látogatót képes vonzani. Ezáltal függetlenítheted magad a közösségi oldalaktól, és ha teljesen róluk eltűnni nem is szeretnél, vállalkozásodnak plusz egy lehetőséget adhatsz az online jelenlétre a honlapod által.

4. A weboldallal spórolhatsz is

Egy profi weboldalra minden olyan vállalkozónak szüksége van, aki igazán komolyan veszi magát és a cégét. Ha a weboldalt megfelelően karbantartják és foglalkoznak a fejlesztésével, idővel pénztermelő eszközzé válhat. Bár számszerűsíteni azt pontosan nem lehet, hogy hányan döntenek egy adott termék vagy szolgáltatás megvásárlása mellett a weboldal hatására, annyi biztos, hogy nagyon sokat nyom a latba, ha az adott cég saját honlappal rendelkezik.

5. A weboldalon megmutathatod az eddig elért eredményeidet

Nincs olyan közösségi média felület, ami valóban lehetőséget adna, hogy céget sikereit, eredményeit részletesen bemutathasd. Márpedig minden új érdeklődő – legyen az partner vagy vásárló – számára kiemelten fontos, hogy ezeket az információkat megkapja a vállalkozásodról. Mindez nagyon komoly meggyőző erővel bír, főleg, ha visszajelzéseket is csatolsz hozzá.

honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs

6. A riválisaidnak már van weboldala

Gondold végig, te melyiket választanád: Azt a céget, ami jelen van a Facebookon, de a weboldalát nem találod, vagy azt, amelyik a Facebookon is megtalálható, ugyanakkor profi weboldallal is rendelkezik. Most pedig azt döntsd el, te melyik kategóriába szeretnél tartozni.

Mindezek alapján jól látható, hogy egy profi vállalkozás 2018-ban sem teheti meg, hogy mellőzi a saját honlap elkészíttetését, létrehozását. Az első időkben ez sok kiadással járhat, de hosszútávon saját magad is tapasztalni fogod, hogy a weboldal a legjobb döntés volt.

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, nyugodtan tegyed fel itt megjegyzésben vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén, illetve ha hasznosnak tartod a cikket, akkor mindenképpen osszad meg az ismerőseiddel is fent a cikk címe alatti vagy itt a cikk alatti Megosztás doboz segítségével.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.