Weblapkészítés

weblapkeszites-pecs-honlapkeszites-pecs-keresooptimalizalas-pecs-jo

Megbízható partnert keres honlapja elkészítésére? Megtalálta!

Miért válassza a HonlapCentrumot?

Mert teljes körű szolgáltatást kap:

Segítek kiválasztani a honlap számára a megfelelő keresőbarát domain nevet, majd el is végezem a regisztrációját és biztosítom a honlap elhelyezéséhez szükséges tárhelyet is! Így nem kell bevonni más cégeket is a munkába, egy helyen megtalálható minden.

Mert egy keresőbarát weblapot kap:

Az általam elkészített honlapok garantáltan megfelelően keresőoptimalizáltak, így a keresőkben előkelő helyen fog szerepelni! Erre számos korábbi elégedett Ügyfél honlapja a garancia!

Mert azt kapja, amit elvár:

A weblapkészítés teljes folyamata alatt elérhető lesz a készülő honlap egy ideiglenes címen, ahol Ön folyamatosan nyomon követheti, hogy éppen hol tart a fejlesztés és így nem fordulhat elő, hogy nem azt kapja, amit elvárt! Éppen ezért az elkészített honlapra 100% elégedettségi garanciát vállalok! Ha valamiért nem tetszik a honlap, akkor nem fizet!

Mert fontos a törődés is:

A honlapja átadását követően sem lesz magára hagyva! A munka végeztével minden korábbi Ügyfél honlapját nyomon követem és tanácsokkal segítem a későbbiekben, hiszen az átadást követően kezdődik csak meg igazán a munka! Főleg az "első honlapos" Ügyfelek esetében rendkívül hasznosak lehetnek egy olyasvalakinek a tanácsai, aki már több száz weboldalt látott.

Mert az ár igenis fontos:

Az ár minden szolgáltatásnak egy rendkívül fontos részét képezi. Miért fizetne többet ugyanazért a szolgáltatásért máshol? Egyéni vállalkozóként sokkal költséghatékonyabban tudom végezni a munkámat, ami meglátszik az árakon is! A legnépszerűbb WordPress csomag már bruttó 29 990 Ft-os áron elérhető!

Válassza ki az Ön számára ideális honlapkészítés csomagunkat

(A feltüntetett áraknak nincs ÁFA tartalmuk, tevékenységünk alanyi adómentes)

* A honlapkészítésről kiállított számla kiegyenlítésével az Ügyfél kijelenti, hogy elégedett a honlappal.

** Csak azoknak az ügyfeleinknek tudjuk biztosítani a szolgáltatást, akik a webtárhelyet is a HonlapCentrumtól rendelik meg.