honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, honlapbérlés, weblapkészítés pécs
Ünnepek
2013-12-22
honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, honlapbérlés, weblapkészítés pécs
5 nagyszerű WordPress plugin céges honlapokhoz
2014-01-19
Összes

Új fejlesztés a Google webmestereszközökben

honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs, honlapbérlés, weblapkészítés pécs

Azok, akik használják a Google webmestereszközöket, nemrég arra lehettek figyelmesek, hogy a webmestereszközök keresési találatainál már nem csak a kulcsszavak láthatóak, hanem az is, hogy az egyes oldalaink hányszor jelentek meg a találati listán, továbbá hogy hányan kattintottak rá, mekkora volt az átkattintási arány és átlagosan hányadik pozícióban találhatóak.

weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, honlapkészítés pécs, keresőoptimalizálás pécs

Az új funkciót a webmestereszközökön belül a Keresési forgalom/Keresési lekérdezéseknél találjuk meg. Ha megnyitottuk, az oldal tetején a füleknél át kell váltani a Legnépszerűbb oldalak fülre.

Néhány oldalak esetében egy lenyílómenüben megnézhetjük azt is, hogy melyik kulcsszavakra jelent meg az oldal a találati listán.

Egy másik fontos változtatás, hogy ezentúl a pontos adatokat mutatja a találati listán lévő megjelenések esetében.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.