Folytatódik az olcsó honlapkészítés Pécsett
2013-09-28
weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, google adwords, adwords
Egyedi Google+ URL
2013-11-02
Összes

Google Web Designer

weboldal készítés pécs, weboldal készítése pécs, weblapkészítés pécs, weblap készítése pécs, google adwords, adwords

A napokban a Google elérhetővé tette a Web Designer eszközének béta verzióját.

A Béta verzió az eddigi tesztek alapján elég stabil és gyors, a használata pedig rendkívül egyszerű. A szoftver segítségével bárki egyszerűen készíthet HTML5-ös interaktív honlapokat vagy hirdetéseket (bannerek, 3D animációk). A Google célja, hogy a Web Designer segítségével minden platformra könnyedén lehessen hirdetéseket készíteni.

A Google Web Designer nem csak számítógépen, hanem mobil eszközökön is fut. A Google Drive segítségével pedig a megosztott fájlokon akár együtt is dolgozhatunk. A program lehetőséget ad arra, hogy a tervezői nézet mellett megtekinthessük az elkészített projektünk forráskódját is.

A Google Web Designer természetesen ingyenes, így mindenképpen megér egy próbát.

A program letölthető innen.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.