Blog

cPanel felület, cPanel tárhely, cPanel tárhely Pécs, tárhely, tárhely Pécs, domain regisztráció, domain név regisztráció

A webtárhelyek migrálása cPanel felületre sikeresen befejeződött

Oszd meg másokkal is!

Örömmel jelentjük be, hogy minden ügyfelünk webtárhelyét sikeresen migráltuk az új cPanel admin felületre, így innentől kezdve kérésre minden meglévő ügyfelünk részére kiküldjük e-mailben a tárhelyének a kezeléséhez használható cPanel admin felület felhasználónevét és jelszavát.

Az új tárhelyes ügyfeleink részére pedig megrendeléskor minden esetben meg fogjuk küldeni ezeket az adatokat.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ügyfeleinknek természetesen továbbra is lehetősége van arra, hogy az általuk megrendelt tárhelycsomaghoz e-mailben kérjenek segítséget, illetve igény esetén továbbra is díjmentesen végezzük el számukra a tárhellyel kapcsolatos beállításokat, a cPanel csupán egy alternatívát kíván adni azon ügyfelek részére, akik saját maguk szeretnék a kezükbe venni a tárhelyük kezelését.

Hamarosan közzéteszünk a blogunkban további bejegyzéseket is, amelyek röviden, képekkel illusztrálva bemutatják a cPanel kezelését.

Ha bármilyen további kérdése lenne a témával kapcsolatban, nyugodtan tegye fel itt megjegyzésben vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén!


Oszd meg másokkal is!

Szerző: Szabó Péter

Szabó Péter
Már több mint 8 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.
Minden bejegyzés tőle: Szabó Péter

Egyéb bejegyzések

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél