Rekettye Balázs

honlapkészítés Pécs, keresőoptimalizálás Pécs, weboldal készítés Pécs, weblap készítés Pécs, weblapkészítés Pécs
Dr. Orbán Józsefné
2017-07-27
WordPress, wordress Pécs, wordpress honlapkészítés, wordpress weblap készítés, wordpress honlap, wordpress weblap, wordpress keresőoptimalizálás, wordpress SEO
Kozma Károly
2017-07-27
Összes

Rekettye Balázs

honlapkészítés, honlapkészítés Pécs, weblapkészítés, weblapkészítés Pécs, weboldakészítés, weboldakészítés Pécs

Nagyon precíz, segítőkész, kreatív és mindent nagyon hamar megold.

Bátran tudom ajánlani a Honlapcentrumot mindenkinek, aki honlapot szeretne készíttetni, mert nagyon precíz, segítőkész, kreatív és mindent nagyon hamar megold. Teljes mértékben meg vagyok elégedve az elkészített webáruházunkkal, és ami talán a leglényegesebb, hogy az weboldalunkra látogató vásárlóktól is rengeteg pozitív visszajelzést kapunk! Rengeteg segítséget kaptunk a különböző online hirdetésekhez (Facebook, Google) is! Én tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek a Honlapcentrumot!

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.