WordPress, wordress Pécs, wordpress honlapkészítés, wordpress weblap készítés, wordpress honlap, wordpress weblap, wordpress keresőoptimalizálás, wordpress SEO
Kovács János
2017-07-28
honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs
Dombóvári Szilvia
2018-09-21
Összes

Fajtai Dezső

honlapkészítés, weblapkészítés, keresőoptimalizálás, weblap készítés, honlap készítés

Akinek fontos a precizitás, a személyre szabottság, és a legszélesebb elveknek való megfelelés, azoknak őszintén ajánlom Péter munkásságát.

Ha honlapot akarunk készíttetni, már a tervezés fázisában nagyon fontos, hogy megtaláljuk azt a személyt, aki ráhangolódik gondolatainkra, érzi rezdüléseinket és tervünket a lehető legjobban megvalósítja.  Iránymutatást ad, a háttérben vezet, és fantáziánkat megjeleníti. Ez a személy Szabó Péter, aki az Én honlapomat is ezen elvek szerint készítette el. Büszke vagyok a végeredményre, hiszen egy letisztult, 21. századi, professzionális honlap büszke tulajdonosa vagyok. Akinek fontos a precizitás, a személyre szabottság, és a legszélesebb elveknek való megfelelés, azoknak őszintén ajánlom Péter munkásságát.

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.