Dombóvári Szilvia

honlapkészítés, weblapkészítés, keresőoptimalizálás, weblap készítés, honlap készítés
Fajtai Dezső
2017-11-11
Összes

Dombóvári Szilvia

honlap készítés, céges honlap készítés, honlap készítés Pécs, weblap készítés, céges weblap készítés, weblap készítés Pécs

Péter gyakorlatilag az az ember, aki nem létezik…legalábbis eddig ezt hittem.

Péter gyakorlatilag az az ember, aki nem létezik…legalábbis eddig ezt hittem. Egy olasz nyelvű honlapot rövid idő alatt személyes találkozás nélkül elkészített. Csak pár hete létezik az oldal, de mindenki folyamatosan dicséri és kérdezi, hogy ki csinálta ezt a remekművet. Készségesen és végtelen türelemmel, oldott meg minden felmerülő kérdést pár óra alatt. Úgy gondolom, hogy aki a napi huszonhatodik kérdésre is megírja több mondatos, részletes válaszát és még egy mosolyjelet is van ereje tenni a számtalan kérdésre írt válasza után, az mindent elismerést megérdemel. Szóval, ha honlapot szeretnél hívd Pétert, ilyen élményben még biztos nem volt részed!

Köszönöm a türelmet, a segítséget és gyönyörű honlapunkat! Sok sikert a továbbiakban is Péter, mindenképpen megérdemled!

Szabó Péter
Szabó Péter
Már több mint 10 éve foglalkozom honlapkészítéssel, kezdetben főként statikus honlapokat készítettem, de haladva a kor igényeivel, átálltam a különböző dinamikus tartalomkezelő rendszerek használatára, és manapság a legtöbb általam elkészített honlap már ilyen. A honlapok készítése során komoly gyakorlati tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás területén is, amely szolgáltatás szintén egyre népszerűbbé vált az évek során.