Partnerprogram

Segítünk növelni honlapja forgalmát, és még fizetünk is érte!

Hogyan működik

 • Ön teljesen ingyenesen regisztrál a Partnerprogramunkba.
 • Az Ön által küldött látogatók megrendeléseiért cserébe jutalékot fizetünk Önnek.
 • Továbbá ingyenesen a rendelkezésére bocsátjuk Marketing Csomagunkat, amivel útmutatást nyújtunk honlapja forgalmának növeléséhez, gyorsan és hatékonyan!

A Partnerprogram működésének 3 egyszerű lépése

A programban regisztrált partnereink kapnak egy egyedi linket. Ezt a linket kell minél több helyre elhelyezniük, például kiküldhetik hírlevélben, elhelyezhetik fórumaláírásba, e-mail aláírásba, a honlapjujra, közösségi oldalakra, apróhirdetésekbe stb.

Amikor valaki az Ön linkjére kattint, akkor eljut a HonlapCentrum honlapjára. Fontos, hogy Ön akkor kap jutalékot, ha az Ön egyedi linkjén keresztül érkezett látogató megrendeli valamely szolgáltatásunkat.

A Partneroldalon keresztül Ön folyamatosan nyomon követheti, hogy hányan kattintottak rá az egyedi linkjére és hogy mennyi jutalékot írtunk jóvá az Ön virtuális számláján.

A jutalék mértéke

A kifizetendő jutalék mértéke attól függ, hogy Ön milyen módon kívánja azt felhasználni a későbbiekben:

Banki átutalásos kifizetés

10% JUTALÉK

Amennyiben Ön a jutalék kifizetése mellett dönt, úgy az Ön által hozott látogatók megrendelései után 10% jutalékot fizetünk, amelyet banki átutalással, számla ellenében teljesítünk.

Bármikor kérheti a másik kifizetési módot.

Jelentkezés a Partnerprogramba

Jutalék felhasználása szolgáltatások igénybevételére

20% JUTALÉK

Amennyiben Ön nem számlaképes, vagy úgy dönt, hogy a jutalékért cserébe inkább igénybe venné a szolgáltatásainkat, úgy az Ön által hozott látogatók megrendelései után 20% jutalékot írunk jóvá a virtuális egyenlegén.

Bármikor kérheti a másik kifizetési módot.

Jelentkezés a Partnerprogramba

A jutalék mellett ingyenesen rendelkezésére bocsátjuk Marketing Csomagunkat is, melynek segítségével jelentősen megnövelheti honlapjának látogatottságát, hiszen azáltal, hogy Ön a partnerünké válik, nekünk is érdekünk, hogy magas legyen honlapjának látogatottsága. Ha több látogatója van az Ön honlapjának, akkor több látogató kattint át a hirdetéseinkre, így több megrendelést kapunk és így Ön is több jutalékot fog kapni. Mindenki jól jár? IGEN!

Marketing Csomagunk tartalma

Miután kihelyezte a hirdetéseinket, az alábbi anyaghoz kap hozzáférést:

 • Ha még nincs honlapja: Ebben a fejezetben azoknak nyújtunk segítséget, akiknek még nincs honlapjuk, de már tervezik, csak még nem tudják, hogy hogyan fogjanak hozzá.
 • Ha már van honlapunk: Itt abban segítünk, hogy ha már van saját honlapunk, akkor milyen további teendőink vannak, hiszen a honlap csak az első lépés.
 • Hogyan adja el a termékét vagy szolgáltatását: Ebben a fejezetben különböző gyakorlati marketing tippekről olvashat, amelyeket Ön is használhat a mindennapok során.
 • Hogyan érhetünk el még több embert a hírlevelünkkel: Szeretne hírlevelet küldeni, de még nem tudja, hogy kiknek? Segítünk!

A csatlakozás roppant egyszerű és ingyenes!

Önnek semmi másra nincs szüksége, csak kitöltenie a regisztrációs űrlapot, majd követni a kapott utasításokat. A programban való részvétel ingyenes, Ön csak pénzt kaphat, de nem kell soha fizetnie! Nem szükséges az sem, hogy legyen weboldala, bár sokkal több jutalékot kaphat, ha rendelkezik egy jó látogatottságú weboldallal.

A csatlakozáshoz az alábbi lépéseket kell követnie:

 1. Regisztrálja magát az ingyenes partnerprogramunkba
 2. Lépjen be saját fiókjába, ahol részletesen nyomon követheti eredményeit.
 3. Válasszon a felkínált bannerek és szöveges linkek közül, helyezze el őket facebook oldalán, honlapján, fórumaláírásokban, hírlevelében, stb.
 4. Rendszeresen ellenőrizze a partnerprogramban való részvételének eredményeit: hányan kattintottak az Ön linkjére, mennyi jutalékot termeltek az Ön által hozott látogatók.

Gyakran ismételt kérdések

Ki vehet részt a partnerprogramban?

A partnerprogramban bárki részt vehet, aki elolvasta és elfogadta a részvételi feltételeket.

Mennyibe kerül a partnerprogramban való részvétel?

A partnerprogramban való részvétel és a regisztráció teljesen ingyenes. Együttműködésünk során mi sosem fogunk Öntől pénzt kérni, kizárólag mi adhatunk Önnek pénzt.

Hogyan működik a rendszer?

Ha valaki az Ön egyedi linkjére kattint, akkor a program nyomon követi ezt az Ön által hozott látogatót, egészen az esetleges megrendelésig. Ez azt jelenti, hogy egy Ön által hozott látogató akár azonnal, akár hetekkel később rendeli meg valamelyik szolgáltatásunkat, a megrendelés pillanatában azonosítani tudjuk, hogy melyik partnerünktől érkezett a megrendelő és ez alapján számoljuk el a jutalékot.

Hogyan kapom meg a jutalékomat, mennyi a kifizetési küszöb?

A jutalékot banki átutalással, számla ellenében teljesítjük. A jutalékot akkor veheti fel, ha az elérte a 10 000 forintot. 10 000 forint alatti jutalékokat nem áll módunkban kifizetni!

Ha Ön nem számlaképes, akkor sincs ok az aggodalomra, ilyenkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy a jutalékán igénybe vegye a szolgáltatásainkat. Ebben az esetben még jobban is jár, hiszen nem 10%-os, hanem rögtön 20%-os jutalékot írunk jóvá.

Hogyan tudnak segíteni abban, hogy minél több megrendelőt hozzak?

Miután csatlakozott, speciális segítséget kap tőlünk a lehető legjobb eredmények elérése érdekében!

Hogyan lehet kilépni a partnerprogramból?

A partnerprogramból bármikor kiléphet, de ez esetben a fel nem vett jutalék elvész. Azonban miért lépne ki, amikor a részvétel teljesen ingyenes, még akkor is, ha Ön egyetlen megrendelőt sem hoz?

Jelentkezés a Partnerprogramba