Partnerprogram részvételi feltételek

Partnerprogram részvételi feltételek

Ki vehet részt partnerprogramunkban?

A HonlapCentrum partnerprogramban bárki részt vehet, azonban kérjük, hogy olyanok ne jelentkezzenek, akiknek a honlapjuk témája, ahol megjelenítenék a hirdetést az alábbiak közé tartozik: szex, warez, erőszak, vagy törvénybe ütköző cselekedetre való buzdítás. Kérjük, akkor se jelentkezzen a programba, amennyiben ezen témájú hirdetések futnak vagy futhatnak oldalán. A hirdetéseinket semmiképpen se helyezze el ilyen témájú hirdetésekkel azonos oldalra.

Jutalék és kifizetés mértéke

Alapesetben 10% jutalékot adunk minden Ön által hozott megrendelő után, akinek már megérkezett hozzánk befizetése. Elképzelhető, hogy egy Ön által hozott megrendelő után nem fog jutalékot kapni, ugyanis csak a ténylegesen megrendelt és kifizetett szolgáltatások után áll módunkban jutalékot fizetni Önnek.

A jutalékot csak számla ellenében tudjuk Önnek kifizetni, ezért Önnek először el kell küldenie részünkre a számlát, ezután történhet a kifizetés.

Amennyiben Ön nem számlaképes, ez esetben a kifizetésre váró összeget elköltheti nálunk, sőt ebben az esetben 20% jutalékot írunk jóvá a megrendelések után.

Az együttműködés kezdete és vége

Az együttműködés kezdete az a pillanat, amikor jóváhagytuk regisztrációját a partnerprogramunkba. Ön bármikor törölheti tagságát a programból, ezután azonban nem áll módunkban többé jutalékot fizetni Önnek. A törléshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A kezelt adatok

Látogatása során ellenőrző fájlt (cookie) kaphat weboldalunktól, az oldalunk látogatottságát mérő külső, független auditáló szolgáltatásoktól (Google Analytics). A cookiek elfogadása nem kötelező (böngészőprogramjában letilthatja), ám a partnerprogram szolgáltatásunk csak ezek elfogadásával vehetők igénybe.

A regisztráció során csak egy nevet, egy felhasználónevet és egy e-mail címet kell megadni. A megadott adatok más számára nem láthatók. Az e-mail címeket adatbázisunkban tároljuk, nem adjuk ki harmadik félnek. A regisztrációja során Ön szabadon dönthet, hogy megadja-e a honlapjának a címét.

Az adatkezelés célja

Valamennyi adatot (regisztráció, hírlevél megrendelés) a szolgáltatások működtetése (hírlevél kézbesítése, tájékoztatás a változásokról), illetve a felhasználók azonosítása érdekében rögzítjük.

Az adatkezelés időtartama

Az Ön által önként megadott adatokat addig őrizzük, amíg nem kéri a partner fiókja törlését. A hírlevelünk esetében az egyes hírlevelekben elhelyezünk leiratkozás linket, amellyel törli magát a címzettek közül. Ez nem jelenti a partner regisztrációja törlését is.

Vegyes rendelkezések

Fenntartjuk a jogot, hogy a programot vagy egyes partnerek tagságát bármikor megszüntessük. Ebben az esetben a még ki nem fizetett jutalékokat kifizetjük. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy a program és ezen szabályzat részleteit bármikor megváltoztassuk. Ebben az esetben e-mailben értesítőt küldünk minden partnerünknek. Ha Ön nem ért egyet vagy nem fogadja el a változásokat, minden további kötelezettség nélkül kérheti a regisztrációjának a törlését.

Utolsó módosítás ideje: 2015. április 10.